onsdag 8 oktober 2014

Mest krångel

Lite krångel nu. Nä, mycket krångel nu. Utkastad från bloggen och blogger, funkar bara via telefonen(?), ville byta mailadress då jag blivit utkastad från låsta bloggar pga krångel hos mig, och nu slipper jag inte någonstans. Någon som kan hjälpa mig och vet hur man byter mailadress?

Knölen är borta och foten i paket. Känns ok men jag luktar varken hallon eller pepparkaka då ag inte får simma och duscha är ett stort och blött problem. Ser fram emot den sjuttonde då stygnen ska bort.


Största problemet är mina tippor :-(
Vår vinter-hönsmamma har blivit sjuk och vi måste hitta annat boende åt dom, tills på söndag.....


Annars är det bra :-)
Ni då?

5 kommentarer:

Malde sa...

Jag rehabbar mitt nya knä, stickar och bakar muffins, kakor, kanelbullar och matbröd. Undrar om jag får ett städryck också, eller om det kommer att fortsätta lysa med sin frånvaro som vanligt?

Dock tror jag att servicekillen äntligen lyckats fixa hällen så vi kan använda den igen. Det tog "bara" fyra försök och en och en halv månad. Fick det på reklamation, vilket jag är tacksam för.

Kram

Mammy sa...

Plastpåse på foten!! Då kan du duscha! Nemas problemas!!
Krya på dig!

Fru Venus sa...

Ha ha ha :-) du har ingen aning om hur många gånger jag testat plastpås och tape = våt

Mammy sa...

Inte tape!! Det funkar inte. 😊
Silvertape eller kirurgtape ska det vara. Du måste dra upp påsen en bit upp på benet och dra åt utav he...te!!! Duscha fort och klippa upp tapen så blodet cirkulerar igen!! Hahaha!

Gro sa...

Du kan stå i dusjen og ha den foten utenfor. Herr Venus kan holde den:-)
Ta bilde for jeg vil se!