torsdag 13 november 2014

Äntligen!

Idag börjar resan. Visserligen bara på Rosella, men vi måste ju ta oss till Sverigelandet först. Imorgon innan tuppen ens vaknat sitter vi på tåget mot Göteborg och Guldlock. Som jag har väntat och längtat. Inte träffat henne sedan augusti då vi körde flyttlass. Känns som hundra år sedan.

Inför tågresan - som jag bara älskar - har jag en massa bra planer. Jag ska läsa en eller ett par nya pocketböcker,  fika, tvinga Mannen att spela kort, titta på utsikten och läsa ikapp de tre senaste månaderna på alla bloggar jag missat.

Sedan såg jag att tågresan bara tar tre timmar.
Hmpf.

Nåja. Mot västkusten!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Då får jag önska er välkomna till bästkusten! Det är synd bara att solen lyser (jag är sååå rolig) med sin frånvaro men att få träffa sitt barn kan lysa upp viken gråtrist novemberdag som helst! :)
Kram // Gafflan

Gro sa...

God tur til vestkysten! Dere må kose dere i store byen og med datteren! Jeg er i Oslo, hos datter, og koser meg innendørs. Regn og småkaldt ute.....

Nica sa...

Jag ääälskar också att åka tåg, och visst, det är kul att det går fort, och jag förstår dom som pendlar. Men - alltså - man måste ju hinna med allt det du säger: Dricka vin, läsa 3 böcker, lösa korsord, rita lite åkrar och blöta hästar, prata skit dvs hinna i kapp med samtalsämnen utan störning, äta pizza, titta ut genom fönstret och se världsvan och sval ut, gullgulla med eventuella bebisar, hitta en ny vän som är 80 och bor i Kiruna. Ja, typ såna saker. Och det är ju nästan omöjligt på bara 3 timmar. Suck.
Önskar dig många kramar och prat när du väl kommer fram.
Kanske ett GANT-schema kan hjälpa till?
Pöss

Snäckskalsdalen. sa...

Tänkt just sagt det, hinner du så mycket på den resan......! Ha det så gott i Gbg!
Kram

Elle sa...

Trevlig resa och njut!

Knasterfaster sa...

Då är du framme nu! Dumt att hon inte pluggar här i Örebro. Hit går det också tåg.