onsdag 22 april 2015

Det här med tippor.....

Tjatigt, jag vet, men de förriga var så kloka, fina och roliga.

Det här gänget, Kurt-Snorre Gottfrid, Ärtiga-Märta, Baronessan Berit och Snygg-Eva. Tjaa.....jag hoppas det beror på att tuppen är så ung ännu (han har verkligen noll koll) och att hönsen i och med det är lite lost in space (förutom Märta, hon skulle vilja styra upp det hela), men det blir ingen ordning.


Vi hinner knappt komma hem från jobbet på dagarna så har gänget tagit natt. Halv sju på kvällen. Hur mycket glädje har vi av dom då? Och vad gör dom hela dagarna då de blir så trötta? På morgonen sitter tuppen och gal i ottan, men inte vill han gå ut klockan sex och se om sitt hus, nej han sitter på pinnen och plirar och undrar vad jag vill?

Sand/badlådan förstår de sig inte alls på, istället har de lagat sig ett eget badkar i den svarta skogsjorden framför ytterdörren deras. Foderautomaten står de och glor på dagarna i ända men står och sliter i samma blåbärsris varje dag.

Då slår det mig.  Kvälltrötta, morgonslöa, trötta på att fixa käk och lite bekväma.

Som vi just nu.

Men var det inte bara hundar som liknade på matte och husse?

5 kommentarer:

Hovdamen sa...

De hittar väl sina rutiner så småningom;-)

Rost och rädisor sa...

He, he, he, Kanske är det vi som väljer husdjur efter personlighet och så tror jag nog pullorna har ett hemligt liv när ni inte är hemma. Sen sitter de och ser oskyldiga ut när du tittar in. Kolla bara på Snygg-Eva längre ner....
Allt gott
Anette

Stridstorpet sa...

Kul att du tillbaka med bloggandet.
Anne-Lie

Ezter sa...

Ja, man kan ju undra. Var ni annorlunda när ni fick förra gänget?

Ezter sa...

Ja, man kan ju undra. Var ni annorlunda när ni fick förra gänget?