måndag 18 maj 2015

Min kropp är inte skapt för detta

Torsdag: Upp i ottan, solen sken men det gjorde den inte när vi kom till Sverigelandet. Typiskt. Hälsa på modersskapet, köpa blommor till hennes terassplätt, snabbshopping på Ikea, Gustavsbergs outlet (Iittala, Kosta Boda, Orrefors, allt porslin som finns i Finland/Sverige = rena HIMMELRIKET!). Roadtrip för att hälsa på Baronessan, men tji fick vi. Hennes gubbe var däremot jättetrevlig och han hade en grymt snygg gammal bil. Vidare. Leta efter Tantaluran. Tji fick vi 2. I en gästhamn ropade/skrek/vrålade vi TANTALURAN? in i varje båt vi såg med folk i, men nope. Tillbaka till Kapellskär och hem, i säng 00.30.....

Fredag: Jobb. Att det bara i princip var jag på jobb denna klämdag är en annan femma. Hem. Fuskmiddag (läs: pizzeriapizza) och en cider. Traktens ungkarlar på besök och sedan en sen kväll hos sommargrannarna.

Lördag: Halv sommorgon (kattskrällen), sol och tusen projekt ute. Bjöd grannen på trerätters, tittade på Albert & Herbert och sov sedan som en gris.

Söndag: Skitvädersregn efter kl 12. Fick oväntat men underbart besök av Blåöga. Sålde bort lite trädgårdsmöbler och städade hönshus. Man måste passa på medan värkmedicinen gör någon nytta. Norskt på kvällen, tv-program alltså, sen skönhetssömn (?).

Måndag: Tidig morgon. Skitväder. Var är värmen? Nu på jobb!

1 kommentar:

Ezter sa...

Så mycket ni hann med där på torsdagen! Nej, värmen, den lyser med sin frånvaro. Verkligen. Men den kommer snart, hoppas jag!