måndag 22 juni 2015

Hej. Jo. Jag är kvar.

Och vad har man då gjort?

Jo. Jobbat, rustat till lite kalas, firat 18-åring och lammköttsmake som blivit lite äldre
igen. Både Blåöga och Mannen fyllde år på midsommarafton och nu har jag inte omyndiga barn längre. Märkunderligt.

Jag har fjollat runt med små och stora tippor. Försöker lära mig hur de fungerar och vad som är vad av dom. Just det varierar lite från dag till dag.

Kalasat lite med goda vänner i kvällssolen, badat bastu och simmat i havet. Tillbringst två soliga dagar ute på ett plattlugnt hav och åkt ut till skärgården för att äta bakispizza. Inte jag men det äldre födelsedagsbarnet.


Då jag slutat vräka i mig värkmedicin är jag lite piggare och vaken ända till halv tio på kvällarna, får lite gjort hemmavid igen. Röntgenläkaren har gett ett utlåtande gällande mina knän, och vet ni vad? De är perfekta! Inte svullna, inte röda, inte vita, inte kobenta, inte varma, inte kalla, inte hjulbenta, alla mjukdelar där de ska vara och alla hårda där de ska vara. Ja, de är så snygga så han tyckte att även ortopederna skulle titta på fanskapet. Tjohoo på det liksom.

Nu ska jag plocka ner midsommarkronan, släcka småtippornas värmelampa, klippa bort kritvita skäggstrån i Mannens skägg och sen ta natt. Höres!
6 kommentarer:

Nica sa...

Ta ner fruktbarhetskronan, prata lite allvar med ortopeden. Har man ont så har man. Även om det är rätt skönt med ett "Jomen, du är frisk". Fast inte alltid. Pöss på alla i familjen. Så följs vi åt, jag med diarré, ryggont och tja det där med livet. Men vafanken. Vi är ju här! Pöss

Bosse Lidén sa...

Det måste vara konstigt att inte ha omyndiga barn längre. Nästa höst är det vår tid. Kram Bosse

Snäckskalsdalen. sa...

Sommarhälsningar från oss här!
Kramar

Baronessan sa...

Grattis till rasbenen! Mina är allt det där utom hjulbent. Men jag är snäll :)

Ezter sa...

Det är inget fel inuti mina ben heller. Det verkar de inte veta om, för de värker ständigt. Inte är de speciellt snygga heller.
Myndiga blir barnen alldeles för fort!

Agneta sa...

Skickar en kram <3