tisdag 5 juli 2016

Ni tror bergis att jag har semester

Men se det har jag inte, tvärt om så jobbar jag som en tok.


Ja, jag har firat midsommar också och det var en höjdare i år. Hattfesten med goa glada kvinns har också varit och det var galet kul :-) Sommar har vi haft till och från, mest till faktiskt. Nån dag på sjön, lite trädgårdsjox och röja på gården elände har vi också hunnit med.


Nu har jag tusen saker jag ska hinna med innan semestern börjar och jag känner att blåslampan börjar närma sig baken. Hur tänkte jag när jag till slut gick med på att sommarprata? Kombinationen dator, tillgång till internet och tillgång till skrivare är inte ens i närheten av att synka. Måste fundera på det för jag måste RENSKRIVA så länge jag kan tyda min egen handstil.


Allt det här måste ske innan helgen för då får vi efterlängtat Norgebesök :-) 
Det är en rolig historia. Damen i fråga googlade Uddevalla, hamnade hos Snäckskalsdalen, hitta Venus där i en kommentar och hittade då också bloggen. Vi "pratade" via den och för två år sedan hörde hon av sig och sa att de var på väg mot vårt håll, fanns det en bra camping månne? Skit i campingen, kom till vår bastukammare, och de gjorde dom. Vi hade aldrig träffats förr men vi hade så roliga dagar, och nu kommer dom på lördag igen.


Denna underbara bloggvärld :-)

7 kommentarer:

Ezter sa...

Då hoppas jag ni får lika roligt denna gången!

Nica sa...

En värld man inte vill vara utan! Älsk på dig!

Gro sa...

Og vi kommer! Skal bare vaske klær først:-) Vi gleder oss og skal nok få det minst like moro som sist gang!

Susanne sa...

Hoppas ni får skoj. Jag åker till Lumpo på Åland om 2,5 vecka och ska bl a besöka Rockoff.

Jigglypuffan sa...

Visst är den märkunderlig den där bloggvärlden! Hittade en bästa vän där som bodde långt upp i Sverige, många, många mil emellan.
Genom ödets inte alltför roliga nycker gjorde omständigheterna att hon flyttade till Östergötland och bor nu blott 5 mil bort ☺
Ha en fin semester!

Mammahäxan sa...

Jo. Genom en blogg kan man få fina vänner;<3

Snäckskalsdalen. sa...

Härligt att höra att sommaren far fram med dig med roligheter och träffar och allt sånt! Och att ni som vanligt har bra väder. Här har det för tillfället stannat av, det regnar och regnar och så blåser det, är kvavt och klibbigt och fullt med flugor (gården nedanför är i bruk igen efter att ha stått stilla i flera år). Annars knallar det på, jag Instagrammar mest numera och har funderingar på bloggen, men det är svårt att bestämma vad jag vill göra.
Hoppas ni får en riktigt bra semester när den nu kommer!
Stora kramen till er båda!
Agneta