fredag 26 augusti 2016

När man inte kan ändra sig.

Sorry, vet att jag slarvat, men haft en hel del på gång förutom arbetet som inkräktar på min lediga tid. Vi glömmer just det, det mesta kommer i repris för eller senare.


Nu. Mitt dilemma.


För över ett år sedan hittade jag en tapet från Designers Guild som jag förälskade mig i handlöst (+ två till...men i alla fall). En blekt gul/natur/matt guld i olika breda ränder. Så snygg och för att vara DG var den helt okey i pris. Om man frågar mig.


Nu är vårt nya hem på G. Äntligen!, som Gert Fylking brukade säga. Och jag ska beställa dessa fantastiska tapeter som jag ska få betala själv.


Samtidigt som jag har Engelska Tapetmagasinets hemsida framme med mina tre favoriter så försvinner min randiga dröm. Huxflux så är den borta. Söker på nytt. Nope. Ringer Göteborg. Borta ur sortimentet. Samma dag som jag ska beställa!


Så besviken. Så förbannad. Så ledsen. Så lurad på något sätt.


Det finns andra tapeter säger Mannen. Och alla andra. Men nej, inte just sådan.
Letat. Googlat. Bläddrat. Rullat. Men nej. Och jag kan inte släppa det.


Så. Om inte någon av er kan tipsa om randiga tapeter i ljust gult och natur så måste jag måla dessa ränder på väggarna. Mannen är jätteimponerad. Typ.


Snälla hjälp mig.


Just ja. Lovade ju. Mitt sommarprat finns på www.radiotv.ax  och den 14 juli. Utan min eminenta musik tyvärr. Tanten på bilden med hamsterkinder och risigt hår är inte jag. Jag lånade en av redaktionens tanter för bilden.5 kommentarer:

Tantaluran sa...

grinar och lyssnar på Mando Diao.......

Tantaluran sa...

och nu skrattar jag åt jordgloben!

Fru Venus sa...

:-)

Anonym sa...

Hej
Kolla på tapethandeln.se de har eTT stort sortiment av DG tapeter.
Håller tummarna.
Anita

Fru Venus sa...

Tack Anita! .-)