fredag 12 mars 2010

Jaså ni!!

Vanliga normala vintips var ni inte så roade av! ;-) *flinar*

Missförstå mig inte nu, jag uppskattar enormt att ni gillar det jag skriver, men herregud tjejer, mina "bilringar" kan väl inte vara så roliga? Inte när dom sitter på mig i alla fall! Däremot är det skönt att höra (?) att alla inte är 28 år och väger 54 kilo och har en tvättbräda till mage. Vi verkar vara ganska många Zorn-aktiga kvinns i en intressant åldersgrupp! Det skulle vara intressant att veta hur många kvinnor i norden som bantar just denna vecka? Just idag så gör inte jag det! *glufsar i mig en minibiskvi från Amorina, chokladcafét*

En sak till när jag nu har chansen, jag hoppas att ni inte tar illa upp om jag inte svarar på alla era kommentarer här på min blogg. Jag uppskattar verkligen era kommentarer och får mig många goda skratt. Det här bloggskrivandet blev större och intressantare än vad jag trodde, så det tar lite tid. Jag sätter hellre tiden på att läsa era bloggar och kommentera där :-)

10 kommentarer:

Chrissan sa...

Gillar tyvärr inte rödvin.
Och ja, jag är också en Zorn-kvinna, som naturligtvis bantar jag denna vecka. Men nu är det helg, och det måste man ju fira! ;)

Snäckskalsdalen. sa...

Tycker om rödvin, vittvin, bubbelvin osv.
I allt annat insämmer jag!
Kram
Agneta

Gafflan sa...

Jag bantar inte idag för vi åt tårta på jobbfikan :)
Det är ok att inte svara på kommentarerna! Ibland hinnr man ibland hinner man inte. Självklart vill i alla fall jag att du ska kommentera på min blogg :))

Mollamaja sa...

Instämmer med allt det föregående. Tidskrävande så ibland hinner man inte tyvärr. Men ALLT läses och uppskattas :-) Och viktigt att hinna kolla alla bloggarna och kommentera dem känns det som....

Singelmamman sa...

Läs hellre min blogg än att kommentera min kommentar. Trevlig fredag!

desperat hemmafru sa...

Håller med typ. ;-)

Petra sa...

Älskar rödvin och kommer snart ha ett glas i handen.

Camilla sa...

Jag har inte lyckats lära mig att dricka rödvin - ÄN!
Zornkvinna här också och jag bantar INTE. Jag är så trött på bantning, så jag struntar i det helt enkelt och försöker gilla mig själv som jag är.
Ha det gott.

Malla sa...

rödvin är guds gåva till Malla! :)
jag bantar inte just nu. försöker bara hålla den vikt jag har.

Tänkte bara sa...

Bantar gör jag på vardagarna och inte på helgen=)