söndag 7 mars 2010

Pest eller kolera?

Jag har funderat lite. Tänkte på bilden där jag går nakupelle på klipporna i havet.
När det är sommar så dricker man mycket och det är bra. Vatten alltså. (skärp er!) Och när man har druckit mycket vatten och det är varmt så svettas man. Men förbränner man fett då också? Eller svettas man bara? Och luktar illa.

Nu är det så att jag råkar veta att när man fryser så förbränner man fett! Alltså borde jag förbränna massor på vintern. Om jag skulle frysa. Jag knatar runt i T-shirt hela vintern och fryser inte alls (det ser ganska roligt ut hos Stjärnkraft ibland, jag sitter med en kortärmad t-shirt och fläktar mig medans hon sitter med en långärmad t-shirt, fiskarolle och fleecetröja. Och fryser. Det är nog därför hon är så slank). Så vad jag har att välja mellan nu då är att knata runt naken på sommaren och svettas till, eventuellt ingen nytta, eller ställa mig ute på balkongen (mittemot bankomaten) naken för att frysa och då också förbränna fett. Vad tycker ni? Eller har ni andra förslag? (sluta äta är inget alternativ sen, och just nu betyder motionera en säker död).

9 kommentarer:

Singelmamman sa...

Ja bara någon tar ett kort på när du står där naken. Själv fryser jag ofta, på vintern, och ibland på sommaren. Men någon viktminskning har jag då rakt inte sett till här.

Magda.nu *En fjärt i rymden sa...

Gastric by pass kanske?

Gafflan sa...

Shit! Här går jag runt i tjocka tröjor och för att toppa det hela...eldar i kaminen när det egentligen frysa man ska göra ;D
*Skrattar högt* Skulle vilja se minen hos bankomatkunder när en naken fru Venus uppenbarar sig, i rent fettförbränningssyfte då, spritt språngande naken! Succé ;DD

Fru Venus sa...

singelmamman: inga kort här inte, glöm det! ;-)
magda: aldrig. har upplevt det på nära håll och det höll på att sluta i katastrof.

Mollamaja sa...

Jag röstar nog på balkongen :-)
Men alltså något skumt med den där teorin, jag är ju "frysa i ett nötskal", d.v.s. fryser alltid. Och inte är jag smal för det.

Fru Venus sa...

gafflan: fettförbränningssyfte. DET ordet gillar jag :-)
mollamaja: mannen påminner om att vi inte slipper ut på balkongen för all snö. Måste bli trappan då.

Mollamaja sa...

Funkar säkert det med :-)

Tänkte bara sa...

Lite husmorsgymnastik naken på balkongen. Det orkar du väl med.

Märta sa...

Om man fettförbränner när man fryser borde jag rimligtvis blivit pinnsmal den här vintern. Men det har jag ju inte! Känner mig lite lurad här! ;)