lördag 13 mars 2010

Snart, riktigt snart!

En dag kvar, och nästan inte ens det, för idag kl. 13 finskt tid, börjar årets första tidskörning. ÄNTLIGEN!! Några av er har ju redan listat ut att det handlar om Formel 1, kungen bland alla sporter, nej Kejsaren av alla sporter i universum! Imorgon går 2010 års första lopp av stapeln i Bahrain. Jag har väntat och räknat dagar sedan första veckan i november då det sista loppet för året kördes. Visserligen har vi bara en finne med i år, den enda nordbon överhuvudtaget, men det kommer säkert att gå bra. Heikki Kovalainen kör för ett helt nytt stall i år, Lotus, och det ska bli så spännande! "Skomakarn" är tillbaka och kör för Mercedes i år, Hamilton är på G för McLaren igen, Alonso ny stjärna i Ferrari :-( där han ska tampas med Massa (heja Massa) och snyggingen Jenson Button ska försvara titeln från i fjol. Allt kan hända, intriger i depåerna, beräkningar av bränsle, depåstopp som kan gå åt helvete, omkörningar som kan bli legendariska (minns nån Mika Häkkinen i augusti 2000?) det var grejer det! Finns det nåt vackrare inom motorsporten än dessa vassa Formel 1 bilar som nästan flyger runt? Nej det gör det inte ;-)

Jag tror jag ska ta en sval dusch nu, ta fram sköna stolen framför TV:n (det är så jäkla liten text tiderna och listorna, måste sitta nära) och rusta vinglaset. Snart.

(jag märker ett visst ointresse hos er...)

10 kommentarer:

Petra sa...

Sorry, men jag är helt ointresserad av detta. Hoppas att du får en skön titt iallafall. Kram

Madlar sa...

Gäääässtttpppp......nä, ska nog gå o duscha nu....undrar vad jag ska hitta på för mat idag?

Mollamaja sa...

Suck, Venus.....:-/

Camilla sa...

Njae, formel 1 är inte heller my cup of tea. Jag sitter nog hellre i en skön stol och läser nån bra bok. :)
I vilket fall som helst, så hoppas det går kanon med vrålåken.

nillas liv på pinnen sa...

Ååååååkej.
Och här är det melodifestival ikväll, jippie!

Knasterfaster sa...

Jag önskar att jag också hade ett riktigt stort intresse som jag brann för! Vem voittoja(?)!!!

Singelmamman sa...

Har sett ett enda Formel1-lopp. Då körde Ronnie Petterson ihjäl sig. Sen dess har jag inte sett något. Men duscha ska jag göra ändå, snart.

Bibban sa...

åhhhh jag tar nog till tidningarna ändå;))

Fru Venus sa...

Formel 1 har ändrats OERHÖRT sedan Ronnies olycka.

Snäckskalsdalen. sa...

Hej Fru Venus!
Jo, jag vet om att jag har det bra. Faktiskt så tänker jag varje dag på det! Sen lägger jag alltid till inne i huvvet: "upp-till-dags-dato"!
Ha en absolut underbar resa nu och försök frigöra dig från tänket om kilona.....det suger bara bort energi som du kan ha till nåt bättre....och hur klok läg jag nu då.....pust!
Kram
Agneta