lördag 13 mars 2010

Utlottning, men jag kan inget...

Jag har märkt att det är utlottningar lite här och där, och det är ju kul för, ja säkert alla! Jag är dålig på att själv delta, förutom på sånt där man bara behöver vara, men ska det länkas och skrivas här och där, så då får det vara! Jag hade tur att vinna handtryckta kort från Stjärnkraft för en tid sedan. Göran var lite sugen på dom så jag delade med mig av några och skickade samtidigt med lite information om Åland, i ett kuvert med en hel rad med våra egna, vackra frimärken. Vet ni vad, jag tror att han blev riktigt glad :-)

Så, eftersom jag inte kan tillverka/laga/handarbeta/joxa till något sånt som man kan lotta ut (mina "talanger" ligger på helt andra områden) så tänkte jag varje lördag - så länge jag har råd - skicka iväg en liten laddning med information om Åland! Vad tror ni om det? Verkar det intressant eller bottenlöst tråkigt och oflashigt? Alla ni som följer mig och är intresserade, säg till så lägger jag er till listan, så drar vi en vinnare (?) varje lördag! Eller...?

(det gick inget vidare för Heikki *visslar och tittar i tak* men Vettel tog pole följd av Massa och Alonso. Jag menar, någon kan ju ha blivit intresserad under dagen...)

11 kommentarer:

Singelmamman sa...

Bottenlöst oflashigt möjligtvis och alldeles underbart! Jag gillar Åland, men kan inte så mycket om ön så jag är med och tävlar. Skulle jag göra något speciellt? Stå på ett ben, det gör jag nu. Vinka eller se lite galen ut, naturligt tillstånd. Så lägg mig i vinnarhögen, tack!

Fru Venus sa...

*skrattar* nej inget speciellt behövs göras, fixat!

Göran sa...

Jag rekommenderar alla att delta i utlottningen.
Sedan jag fick luntan med informationsmaterial om Åland har jag lärt mej massor.
Innan, trodde jag att Åland bestod av typ tre,fyra öar. Nu vet jag mer. Det är hur många öar som helst. Ibland verkar de ligga så tätt att det knappt är vatten emellan.
Kul tävlingsidé och du, jag blev riktigt glad för brevet och det har inte gått över än;)

Knasterfaster sa...

Ja, jag vill ha massor med information om Åland!!! Alldeles nyss gick jag här och funderade på om ifall jag skall hälsa på min gamla morbror i Norrtälje och samtidigt ta en tur till Åland!!! Jag lovar, det var bara högst 5 minuter sedan jag tänkte på det!!! Jag är med och tävlar. Tråkigt att det gick dåligt för Heikki. Ursäkta min finska. Jag vet att ni inte är finnar på Åland. Jag kan inte ett ord finska. Den åländska dialekten älskar jag!!! Det låter så vackert och tryggt!!!

Fru Venus sa...

Göran: Vad roligt! Visst är öarna vackra!
Knasterfaster: Jag har finska till modersmål, så jag är en "blandras" :-) Du är med!

Monkan sa...

Jag är gärna med om jag får. Det är aldrig försent att lära sig något nytt, som nu om Åland, jag är nyfiken på hur det ser ut osv....

Osloskånskan sa...

Jag sa faktiskt till Maken att vi kanske skulle lägga en semester på Åland. Det var efter ditt inlägg om det. Det blir inte i år, men om det blir aktuellt så hör jag av mej till dej, ok?

Camilla sa...

Jag deltar gärna i denna utlottning. Kan absolut INGENTING om Åland, så varje liten information är en ny upptäckt.

Fru Venus sa...

Ni är alla med :-) Osloskånskan: Det är KLART att ni hör av er!

Mina dagar sa...

Jag vill också vara med, hallååå!

Jag som är andragenerationens invandrare!
Föräldrarna är från Finland/Österbotten.
Jag har aldrig bott där men tillbringat MYCKET tid där
Kanske har du hört Närpes dialekten? Väldigt speciell men för mig är det barndomens toner!

Åland har jag bara nuddat med Viking ca en miljard gånger men aldrig gått i land!
Så jag vill GÄRNA ha info om ön!!!!!

Trevlig lördag kväll!
Kram Eva

Pst. kanske jag redan har berättat detta men men !:)

desperat hemmafru sa...

Ja meee!