torsdag 25 augusti 2011

Brun vecka,


Min sista lediga vecka har jag brun vecka, inte vit vecka som många andra, utan brun. Brun som i choklad, Dooleys, bacon, kladdkaka och chokladdopppade dadlar. Nyttiga saker. En sak förstår jag bara inte, hur kan fem dagars choklad ta slut på tre dagar? Hur tänkte Fazer här?

8 kommentarer:

Allt mellan Himmel och Potatisåker sa...

Meh!! Hur tänkte dom??!!!
Mums....

Kram Madde :D

AprilSus sa...

Oj, nu blir jag ju jätte sugen på choklad! Det finns inte minsta chokladsmula här hemma, sedan äldsta dottern infört godis och bakverks förbud i vårat hem under vardagarna. Råkar något bli över under helgen, ja då åker de i soppåsen på söndagen.
Hade jag inte älskat ungen så mycket så hade jag aldrig gått med på detta, men unga fröken brås på sin mor och är en riktig snaskgris, så för hennes skull avstår jag. :)

Tycker att du ska ringa upp Fazer och uttrycka ditt missnöje som trogen kund. Vem vet!? Som plåster på såren kanske du får en årsförbrukning gratis och räcker den bara i ett halvår, så ringer du upp och klagar igen. ;)

Ha en fortsatt smarrig brunvecka...
Kramis!

Lippe sa...

Ja, bara ring och klaga!! En kompis till mig hittade larver i sin chokladbit och fick massor av gratis sedan när hon klagat!
Hehehehehe..
Kramar ♥

Milla sa...

Fazer gör helt klart får små bitar!

Gafflan sa...

Det är ALLTID för lite choklad i en choklad om du förstår vad jag menar. Å jag är jättesugen på choklad men jag försöker med min enorma karrracktärrr eller vad det nu heter avstå. Det är inte lätt...nej, det är det inte.
Pöss.

Lippe sa...

Sv: ja!!! Italien vore helt klart ett intressant ställe att vara på ett tag!! ♥

LillaTuss sa...

Dom tänkte nog inte alls. Reklamationsvarning!!

Shamrock sa...

Brun vecka. Det ska jag ha minst en gång i månaden. Oboy, choklad, chokladpudding, chokladsås, chokladglass