måndag 29 augusti 2011

Vem?

Vem, jag bara undrar vem, i hela friden har bestämt att man ska börja jobba ordinarie tid, kl. 07.30, första dagen efter åtta veckor semester? Kl. 12 första dagen, kl. 11 andra dagen osv vore mycket mer genomtänkt, vänja lilla knoppen kroppen lite om vi säger så. Komatrött har fått ett nytt ansikte, jag bara säger det.

När jag ändå håller på och säger saker och gnäller lite vill jag informera min familj om en sak. Jag är ledsen att jag måste ta det här och blanda in er, men då de inte lyssnar på mig men läser här ibland, så;

Jag tvättar ta mig fan inte aviga korvstrumpor!!

Ja, hej måndag och ha en trevlig dag där ute i sajberspejs!

11 kommentarer:

Susanne sa...

Hahaha, jag ska nog också börja skicka meddelande denna väg, för den vanliga vägen fungerar inte hemma hos oss.

Singelmamman sa...

Nä det ska du inte göra. Tvätta de korviga strumporna alltså. I övrigt anser jag att det borde vara valfri tid på morgonen att börja jobba.
Hälsning en väldigt trött en

Vicky sa...

Hallå, här är jag, hemkommen från semester. Försökte maila dig men det gick inte så bra. Provar igen men annars skriver jag min adress här. Jippi jag har vunnit väskan, jag har vunnit väskan..... Tack! Tack fockså för att du skriver så fantastiskt bra. Läser allt (dock var det lite svårt i min yttepytte telefon). Tack! Igen.

LillaTuss sa...

Korvstrumpor slipper jag numera men vet vilket helvete det var. Ha det så bra du kan på jobbet och hoppas den där skruvmojängen i ryggen funjar

Jess sa...

Hahahaha, nä de där aviga korvstrumporna är sååå tråkiga...

Anonym sa...

Bra taktik! :)

Milla sa...

God morgon!
Jag kan trösta dig med att jag gick upp 06.30 enbart för att skjutsa barn.=D

Ezter sa...

Aviga korvstrumpor förblir aviga korvstrumpor, tvättade eller inte!

Suzan sa...

Godmorgon måndag!!
Hoppas du får en nice:ig dag trots korvstrumpor och tidig morgon. Du kan ju börja dagen med att söka semester inför topploppet, hoppas du vill hänga med! Vore kul att ses igen!
Kram!

Tantaluran sa...

Bra att du säger IFRÅÅÅÅÅÅN.

Malde sa...

Aviga korvstrumpor tvättas inte av mig heller!!!

Kram på dig