fredag 16 september 2011

Förändring

Jag skulle så gärna vilja ha en förändring i mitt liv. Förändra det mesta faktiskt. Jag vet inte hur eller när, känner bara att jag vill. Känner ni så ibland? Har ni gjort medvetna, självvalda stora förändringar i ert liv?

18 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, jag skilde mig, skaffade ett eget, nytt liv. Men behöll alla mina nära vänner. Tog kontroll över min ekonomi, tyvärr är den kontrollen väldigt flyktig... hm. Och jag gick i terapi för att förstå mig själv bättre.
Nu ska jag bara byta jobb, sen så är allt som på rosa små moln. Eller borde vara i alla fall.
//Kram från Singelmamman som har stora problem att få kommentera inloggad.

Ezter sa...

Ja, så känner jag ofta! Men i din blogg verkar det som du har ett härligt liv! Min stora och kanske dumma? förändring var när jag skilde mig från första mannen. Det i sig var bra, men jag flyttade från våra tre barn... De hade det bättre hos honom, han hade ekonomi, bra arbetstider. Jag jobbade ständigt kvällsskift. Fel val av mig, mitt ständiga dåliga samvete, trots att det ligger 23 år bak i tiden.

Motvalls Kärring sa...

Japp, jag skiljde mig från min första gubbe (min förstföddas pappa) efter ett destruktivt förhållande.
Ha en trevlig helg och lycka till med just dina val :) Kram

Flyttkort:
http://bymecamkar.blogspot.com/

Renée sa...

Nu blev det ju en stor förändring här helt plötsligt... Nu känner jag för att göra saker som jag inte kunde innan när man var tvungen att passa hunden, man kunde inte vara borta för länge ju... Jag sörjer men är samtidigt glad för min kropp orkade inte med längre. Nu ska jag ta nya tag och försöka mig på nya saker. Tapetsering kanske? Jag tittar på medans andra jobbar, haha!

Fru Gårman sa...

Ja, känner så ibland och har också gjort sådana förändringar. Flyttat till okänd ort till exempel. :)
KRAM! ♥

Lippe sa...

Jag lever just nu i en enda stor förändring!! Kanske därför jag är så trött??
Jag har tidigare brutit upp ur förhållanden, bett chefen dra åt helvete och sagt upp mig, dragit från staden och flyttat långt bort, bytt yrke flera gånger.
Ledord: du har inte en aning om vad du kan innan du provat!!
Fast jag har fortfarande aldrig haft en frisyr...
Kram vännen ♥

Elle sa...

Jag försöker med små förändingar lite då och då. Nya rutiner, nya promenadvägar, nya vänner, nya planer, nya tankesätt...
Vännen, jag mailade dig ett förslag häromdagen. DET kan vara nyckeln till din förändring??
Bara DU kan förändra, ingen annan.

Snäckskalsdalen. sa...

Nej. Jag tror aldrig jag gjort några väl valda val, jag bara flyter med......tar chanserna när och om dom dyker upp....
Klart jag har velat göra revolt många gånger och bara dra från allt, man är väl normal, eller?
Kramelikram

Chrissan sa...

Stor förändring, hur stor menar du då?
Har ju iaf bytt jobb efter nästan 15 år hos samma arbetsgivare, tillräckligt stor för mig. Och att jag vidareutbildade mig och bytte yrke så har jag förändrats...eller utvecklats.:)

Chrissan sa...

Det som står på tur härnäst att förändras är väl vikten då.;)

Maria (Jag och de mina) sa...

Jag sa upp mig från mitt fasta jobb sen 10 år tillbaka för att sätta mig i skolbänken igen!

Har inte ångrat mitt beslut en enda gång - trots att jag inte hittat min plats på arbetsmarknaden än....

Gafflan sa...

Inga omvälvande stora medvetna beslut. Det enda jag egentligen medvetet gjort var att bestämma mig för att jag duger som jag är och att det är bara jag som bestämmer över mig själv och att jag alltid har ett val så till vida att det är jag själv som styr över mitt liv. Så har jag slutat bry mig om vad andra tycker och tänker om mig själv för det gav mig bara ont i magen.
Kram

Fröken Hulda sa...

Hela det här året har överfallit mig med förändringar. Tack var dessa har jag gjort medvetna val som t.ex. att eliminera en del energitjuvar. Nu är det lättare att andas. Jag har bättre på att säga nej och lära mig lyssna till kroppens signaler. För mig har det varit skitbra förändringar

Anna sa...

Den största förändring jag hittills gjort i mitt liv är väl när jag tog mig ur ett destruktivt äktenskap där en psykopat styrde och härjade. Jag lyckades/vågade till slut fly med mina barn och vi beslöt oss för att börja om på annan ort. Så har vi gjort och har det så bra nu jämförelsevis.

Bekymrade mamman sa...

Flyttade för 10 år sedan med min man hit till Gotland. Här kände vi ingen, bara en av oss hade jobb. Lämnade två välbetalda jobb och både goda vänner och energitjuvar. De goda vännerna finns kvar och vi hörs/ses lite då och då. Vi njuter för fullt och ångrar oss inte.

Åsa Hellberg sa...

Oh, yes.

Malla sa...

ja, så brukar jag känna ibland. Jag är väldigt bestämd med vissa saker dock, har jag bestämt mig för ngt då gör jag det. Som nu med alfabetet - jag bara SKA fixa det.
Anars brukar jag åka bort en helg så känns det bättre sen.

Ellen sa...

Oj, om man läser kommentarerna ovan så har jag nog inte gjort någon större förändring. Men just i detta nu så gör jag ett förändringsarbete för både min och min mans liv. Vi startar sakta men säkert upp en liten sidogrej för att förhoppningsvis kunna leva på det om några år.
Sen har jag gått hos psykolog och terapeut i 3 år. Och rensat bland "vänner".

Sen får vi se vart vinden vänder...