fredag 16 september 2011

Rapport!

Tonåringarnas och mitt nya liv fortskrider och resultatet är som förra fredagen; Yngsta har städat sitt rum och skött sina uppgifter och är 10 € rikare idag och de två nya hålen i öronen närmar sig. Äldsta är nu av med fyra kassar med kläder och det enda hon saknat är sina gympabyxor. Pengarna lyser med sin frånvaro och det gör också hennes ordningssinne.

 Kvällssolen upp mot skogen

På stugan igen :-) Både Zorra och Totsie är med, kvällssolen skiner vackert, magen är fyrkantig av kroppkakor med rårörda lingon och bara magen blivit rund igen ska jag ta ett kvällsdopp och sen sätta mig i soffan framför brasan och hälsa på hos er. Har saknat det hela veckan. Ha en skön kväll, kram!

10 kommentarer:

Fröken Hulda sa...

Hur mycket kläder har hon? Borde väl gå naken snart??

Osloskånskan sa...

God helg Snuppa!

Ezter sa...

Hahaha, ja så olika de där syskonen kan vara...Blir intressant vad hon saknar härnäst!
Njut av helgen!

Åsa Hellberg sa...

Haha, jag fryser bara jag tänker på hur kallt det är i vattnet!

Malla sa...

åååh kroppkakor - how gott! :D

Anonym sa...

Ha det riktigt härligt vid brasan och en skön helg.
Om det kan vara till någon tröst så var min dotter slöheten själv i tonåren men nu värsta ordningssinnet, fast det är klart hon blir 30 om ett halvår :/ Så... håll ut!

Fru Gårman sa...

Vill också till stugan!

Tankar vid midnatt sa...

Kropp sker - så underbart gott en fredag!!!
Fredagskram

Lippe sa...

Tänk att det fortfarande är 17 grader!! Häftigt!
Pratade men sonen om att ha flickvän på Åland...han var inte främmande för det så vi kommer väl över en sväng och så får de träffas ;) Fast om hon blivit av med alla sina kläder tills dess så kan du väl ge henne något att skyla sig med? Kan bli lite jobbigt annars!
Svarte Katt hälsar och tackar för medömkan!
Kramar ♥

Motvalls Kärring sa...

Tonåring ett fattade alltså galoppen direkt, smart. Tonåring två...fattade också men valde att vänta ut mamman, smart =D
Kram