lördag 17 september 2011

Skördefest

Denna helg är stor på Åland, och då menar jag stor! Skördefesten pågår i dagarna tre i vårt landskap, och vill du veta mer om den så titta in här! Vi ska hålla oss till kommunerna Lemland och Lumparland i år då vi är ute på stugan. Vi ska äta gott, handla hem lokala råvaror, nybakt, godsaker och annat roligt.

Mannen fick en briljant idé förra veckan när vi körde ut till Simskäla och han såg en minibuss. "Kan inte du ordna en skördefest-bloggresa för alla dina bloggkärringar så kan vi hyra en buss och jag kan köra runt på er?" Och för en gångs skull hade han en bra idé, det kryllar verkligen av finska och svenska besökare med buss under dessa tre dagar. Jag ska fundera på det, men vad tycker ni, skulle det vara roligt, kommer ni?


Nu åker vi iväg, tyvärr blir det inga bilder på varken simturer, venusberg eller skördefesten för jag har glömt kameran i stan tillsammans med alla goda ostar jag köpte i saluhallen på Östermalm i tisdags :-(  Men, ha en fin lördag där ute!

9 kommentarer:

Ellen sa...

Alltså. Tuppen ja på den resan. Å det grövsta!/ Kram

Anonym sa...

Härligt med en man som kan hitta på egna ideér ibland, det skulle jag också uppskatta!
Men nog skulle jag snöra iväg efter osten och kameran först, iaf osten... ;-)

/Åsa

Fröken Hulda sa...

Jag blir inte särskilt förvånad över hans goda förslag... han lever ju ihop med dig :) Kram

eva i Aten sa...

Vilken jätterolig idé! Hoppas det blir av, Fru Venus, även om jag nog tyvärr inte kan komma...Det skulle vara jättekul att läsa om en sådan bloggarutflykt i alla fall.
Låter hur trevligt som helst med skördefest i dagarna tre!
Ha så kul!

Anna sa...

Men va´roligt det låter!
Ha en bra helg!
Kram

Cina sa...

JA!!!! Har bestämt att jag då och då ska göra saker bara för mig. En sån resa skulle jag med skräckblandad förtjusning (förstå mig rätt, jag är lite blyg)kasta mig ut i. Är på alltså!
Trevlig helg!

Gro sa...

-jeg og vil:-)
Ha en flott helg!

Osloskånskan sa...

Jag älskar din man känner jag.

Tankar vid midnatt sa...

Om jag får så kommer jag gärna nästa år. Venus resetjänst kan ju ert företag heta - gissa om ni får resenärer,,,