fredag 16 september 2011

Jag vet inte hur han gör,

men alla hans program är intressanta och vilken bra blandning av gäster!


Här snackar vi snygg naturbegåvning! Men, har någon hört talas om Ludvigs band "Atlas" tidigare? Låten är faktiskt bra...

11 kommentarer:

Livsnjutaren sa...

Ja visst är det märkligt hur han kan få vem som helst att bli intressant. En naturbegåvning. Tänk om alla program var så bra. Men tur kanske ,hur skulle man annars kunna välja kanal;) Kram /Fia.

Realisten sa...

Jag gillade inte låten. Tröttnade på Skavlan en period, men i kväll gav jag honom en chans igen och jag tycker att programmet var riktigt bra den här gången. Intervjun med försvarsadvokaten var väldigt intressant. Men däremot tycker jag inte att han lyckades få fram så mycket av My Skarsgård. Nu ska jag sluta göra en tv-recension i form av en roman...

Shamrock sa...

Jag gillade oxå låten och har inte hört bandet tidigare

Snäckskalsdalen. sa...

Haha, vi har samma smak både när det gäller filmer (och ja, du vet precis vilken film jag menar m Sarandon och Julia Roberts, den är väl bra...) och Skavlan programmen, han är den perfekte intervjuaren, han lyssnar verkligen och är intresserad av sina gäster, mer så än av sig själv, vilket många programledare kan vara.
Kanonprogram som vanligt.
Natti natti!

Malla sa...

jag är en sån där som inte ser tv, men jag tror han är norsk :)

Gro sa...

Hehe, nordmann, dette:-). Jeg ser ikke på. Jeg pakker, skal til Rodos....Ha en flott helg fruen!

Anonym sa...

Det finns ingen annan som kan ställa de rätta frågorna, så som Skavlan kan, för att göra det intressant! Fast man kan tycka att det är ointressanta gäster, får han fram det intressanta tycker jag.

Åsa

Cina sa...

Jag gillar Skavlan skarpt! Sen är det himla skönt att slippa reklampauser. Gillade också låten men har inte hört ngt av dem förut.

Åsa Hellberg sa...

Han är snorbra, mest för att han är nyfiken på människan bakom "den officiella rollen" känns det som.

Tant Grön sa...

Jag är lite förälskad i honom.

madlar sa...

Gillar hans avslappnade stil men tycker att de klämmer in för många gäster på den lilla timmen. Skulle vilja ha djupare intervjuer. Nu hinns det bara med lite krafs på ytan.