tisdag 11 oktober 2011

Information

Jo, jag har en röd (vad annars), ej godkänd i besiktningen, Opel Astra från hedenhös tid som är döpt till Asta. Alla mina bilar har blivit döpta. Min första hette Kokolalia. Jag hade en dekal i bakrutan på min röda Toyota Corolla från 1973 med bilens namn, Kokolalia, och mina kompisar hade dekaler där det stod "Kokolalia fan club". Det var tider det. Killarna på besiktningen höll på att garva ihjäl sig. Bilen var äckelorange när jag köpte den, men när barnens far skulle måla om frivilliga brandkårens brandbil i byn så målade han om Kokolalia samtidigt. Jävlar vad snygg den var då!

Nu svamlade jag bort mig lite. Bananlådor. Agneta har rätt, igår hade jag en laddning på 7 bananlådor i den, men det går totalt 13 i den om jag är enda passageraren. Eller föraren, bananlådorna kör inte vad jag vet. Nu vet ni. Jag i min tur har fått veta så mycket idag att jag blev alldeles tröttledsen. Återkommer senare kanske. Kram på er.

4 kommentarer:

Lippe sa...

Jag har aldrig haft namn på mina bilar men däremot kommer jag ihåg varje en av dem!!
Hoppas att det blir bättre i hjätrat när du fått smälta informationen!!
Kramar ♥

livet på landet sa...

Jag har haft namn på de flesta bilar jag haft, dock pojknamn, efter den som haft namnsdag den dag jag köpte den. Greger, Rå-Edvin, Mauritz och Herrman är några.. Dom säger ju att dom går bättre och krånglar aldrig då eller ???

Motvalls Kärring sa...

Då gissade jag totalfel.
Kram

Malla sa...

men kram på dig!