lördag 1 oktober 2011

Jobbig latlördag

Jag vet att jag är gnällig men jag är lite orolig över den här kroppen jag släpar runt på. Förutom en "våt lunghosta" har jag en "styv bedövningsvärk" i nacken. Inte alls kul. Trots det hjälpte jag Mannen att ta upp konservlådanbåten på land och ta upp snurran till boden på gården:


Förutom att det var jobbigt blev jag svett-svettig också. Då vi saknar dusch men har världens största badkar blev det ett snabbt, märk väl, snabbt dopp i havet vid venusklippan:


Vädret är helt underbart som ni ser, men jag valde ändå att krypa under täcket och sova middag. Jag är ännu tröttare nu än innan men ska försöka hålla mig vaken men satsa på soffhäng resten av dagen. Ha en skön lördag!

10 kommentarer:

Elle sa...

Du behöver inte KÖPA paketet - det får du gratis av mig!!
Ta hand om dig!♥

Anonym sa...

Men herregud fru V du måste till doktorn ju! Det är väl inte hjärnhinneinflammation? (jisses vilket långt ord)Hoppas verkligen du kryar på dig.
Styrkekram!

Renée sa...

För bövelen ta det lugnt! KRAM!

Anonym sa...

Nej, fy vad det är tråkigt att inte må bra. Krya på dig...

Sus sa...

Hörruduru! Har man ont i nacken åker man DIREKT till sjukan.

DIREKT!

Ezter sa...

Hrm... ja, som du vet tror jag inte badet var av ondo, men till doktorn får du nog pallra dig...

livet på landet sa...

Bara du inte blir sjukare nu av båtlyft och havsbad...Det blir till att ha duntäcke i soffan i kväll!!! Fast lite avundsjuk på ditt bad är jag allt...Här var det 4 grader i morse!

bakom berget sa...

Tack snälla du. Men Du verkar inte så pigg du heller. Ta det lugnt nu och ha det så gott i soffan ikväll. Här har det varit sängläge hela dagen.
Varm kram till Dig!

Fröken Hulda sa...

Den där bedövningsvärken i nacken... antingen beror det på era sugövningar eller så behöver du läkarvård

Märta sa...

Nämen hörru, nu måste du vara rädd om dig! Bums till farbror/tant doktorn och kolla upp dig! Vi blir oroliga för dig ju! *lördagskram*