lördag 1 oktober 2011

"Hej, idag är det ett år sedan jag flyttade till familjen Venus"

Totsie, 10 v gammal, 1 okt 2010

"Det har varit ett bra år, speciellt sen vi flyttade ut till skogen och havet, här trivs jag! Alla här tycker om mig och är snälla med mig, fast jag tycker att dom skriker lite väl mycket ibland. Jag har inte riktigt full koll på vad jag heter, lite osäker på om det är Totsie eller Nej, men jag har lärt mig att lystra till båda. Jag var ganska mycket sjuk under mina sex första månader, men det har ordnat upp dig. Värre är det med ekonomin efter alla veterinärbesök säger Husse, men han säger så mycket.


Jag tycker om att sova i fönstren hemma i stan. Tidigare hade vi blommor i alla fönster men Matte tyckte inte om att jag åt på dom så nu har vi inte en enda. Jo, en stickig pinne inne hos stormatte, men den får hon behålla. På stugan tycker jag om att spana i skogen och sitta på altanen och titta ut över mitt revir.


Annars var jag nere med Matte och hennes vänner nere på venusberget hela sommaren. Jag tycker om att vara bland folk och nära vatten. Det blir lite väl varmt i solen men en stund brukar jag ligga och sola.

Zorra och jag kommer ganska bra överens nu för tiden. Lite slö är hon och hon blir ganska sur när jag trettiosju gånger om dagen tar en nacksving på henne, men jag gillar bus. Jag gillar också gurka och paprika, finns en film som visar det på juutuub, sök på "Gurkkatt" får ni se. Ett ganska bra första år måste jag säga. Tror familjen också tycker det, åtminstone säger Matte varje dag att hon älskar mig :-) Mjau på er!"

12 kommentarer:

Magica de Hex sa...

Me LOVE cats. Har två superfina själv. Mjau.

Livsnjutaren sa...

Jösses ,har det gått ett år redan. Minns det som igår då du presenterade lill-kissen. Märkligt vad tiden flyr. Så som sommaren nu bytt skepnad till höst. Vi får göra det bästa av den. Jag börjar nu med att hälla upp ett glas rött;)Kram/Fia.

Fröken Hulda sa...

Fina fina Totise. Tror Iris skulle trivas där bredvid... men jag fortsätter hålla henne här och uppfostra henne till att bli en värmande gosekatt

Shamrock sa...

mjau du

Pillargontanten sa...

Ja, men grattis på ett-års-venus-dagen :)

Lippe sa...

Grattis finkatten!! Bättre skulle du inte kunna ha det!
Klapp och puss!

Helena sa...

Grattis till Totsie och familjen som får bo med henne. =D

Anonym sa...

Morr, jag har tappat bort google chrome och kan inte kommentera. /Knasterfaster

Anonym sa...

Anonymt kan jag tydligen kommentera.
Jag tycker att du har skött dig väldigt bra under ditt första år. Du livar upp stämningen lite extra där hos fam. Venus.

Anonym sa...

Anonymt var alltså jag Knasterfaster

Nenny sa...

Sötkatten!
=)

Lussekatt sa...

Mja, va fin du e och det ser skönt ut där i fönstret, ska se om jag hittar ett så bra underlag att vila på här hemma.