onsdag 5 oktober 2011

Nu behöver jag hjälp!

Drömlägenheten då. Ett problem bara, för mig ett stort och dyrt problem. Min allra bästa vän, Siemens, och hennes man torkrumlaren, har inte rum i badrummet. Mitt tvättorn är 60 cm brett, och "hålet" i badrummet som är anpassat för just tvättmaskin och tumlare är......56 cm. Fattar inte hur dom tänkt här vid renoveringen 2007, men inte på standardmått i alla fall.

In här skulle dom behöva passa, ovanpå varandra....

Vad jag nu behöver hjälp med är frågan, finns det frontmatade tvättmaskiner och tumlare som är runt 55 cm breda? Var i så fall? Vi köpte mina bästa kompisar för bara två år sedan, och för dyra pengar, men nu måste vi tänka om *suck*. Nån som vill köpa? Eller byta till två smalare? :-)  Annars är badrummet fint:


6 kommentarer:

Gafflan sa...

Någon måste haft fel på tummstocken när den mätte den dagen ;D
Jag vet inte hur det är med smalare frontmatade tvättmaskiner men jag vet ju att det finns diskmaskiner i mindre mått...men det hjälpte ju inte dig.
Pöss

Malla sa...

http://www.tretti.se/media/pdf/information_sheets/5579.pdf (50 cm)

Anonym sa...

Eftersom elgiganten säljer t.o.m. i storle 49,5cm som denna http://www.elgiganten.se/product/vitvaror/tvattmaskin-torktumlare/tvattmaskin/EWC1350/electrolux-tvattmaskin-ewc1350 så lär dom säkert ha andra oxå :) /Essi

Knasterfaster sa...

Hoppas ni hittar något som passar in i hålet. Annars kanske det går att ta bort 4 cm av den där vänstra väggen?

Anonym sa...

Undrar var e badkaret??????

Mässkalle

Madlar sa...

Men fasen vad trist. Fint badrum men det är ju besvärligt när det inte är byggt med standardmått.