måndag 14 november 2011

Bortskänkes:

"Ett stycke helsvart kattdam på femton månader. Det finns en risk för att hon har en diagnos/bokstavskombination, men det får man på köpet. Är du intresserad av en liten svart panter som pratar konstant, äter allt utom pepparkaksdeg och vindruvor, tar nacksving på alla andra kissor, vill sova på tangentbord, äter alla gröna växter och tuggar sönder de blommande, anfaller matbordet vid varje måltid, hivar ner allt från fönster och bord, klöser på finfåtöljen, spelar hockey med värmeljus på nätterna och har som sitt största intresse att se ner i avloppet till diskhon när diskmaskinen går, ja då finns hon här".

11 kommentarer:

Viola sa...

Asgarv :) verkar otroligt charmig, påminner mig om min vilda hundvalp Malte, dom kanske skulle bli ett radarpar :) kram

Petra sa...

Denna söta varelse kan inte vara till salu alls.

Åsa Hellberg sa...

HOn är så söt.

Osloskånskan sa...

Do måste skämta mig aprilo!

Snigel sa...

"Bytes mot: trefärgad (sköldpadd o vit) liten bitch, som topprider allt och alla i hennes närhet. Förbipasserande hundar, sambokatt eller matte spelar ingen roll. Fruktansvärt bortskämd och uppmärksamhetskrävande. Gillar att stå på köksbordet och skrika högt åt matte när hon försöker laga mat istället för att klia kattpäls. Ett absolut villkor för att byte ska ske är att hushållet har tjock-TV åt fläskfian att sova på."

Fröken Hulda sa...

Hahaha.... å så har vi ju Iris som i och för sig sover hela dagarna (och nätterna) men som morgon och kväll (då jag är hemma och vaken) leker Fångarna på fortet. I sin framfart kan vad som helst följa med. Fortfarande förvånad att hon inte bränt svansen av sig. Men varför sitter jag här och beskriver skrället? Jag vill ju INTE bli av med henne...

Keiju sa...

Kan hon levereras till Skåne så kan hon bli utekatt med lilla Tigern (legitimerad ligist och medlem i huliganligan).

Helena sa...

Hon kan bli julklapp åt min Marodör!! Hon gillar katter...särskilt att tugga på dom. :D

Singelmamman sa...

Åh hej och välkommen hem till din nya familj Totsie!

Fru Venus, du kan skicka henne med nästa båt som lägger till vid Londonviadukten, jag hämtar henne.

linda sa...

ahhhhh söta roliga coolkatten:)))

Madlar sa...

Hon skulle kanske få fart på vår feta, slöa och knäskavande Prins. Eller....hennes energi skulle troligen ta dö på honom ;)