måndag 14 november 2011

Vad får en människa att nästan flippa ur?

Ni vet när man går och pratar för sig själv, muttrar och svär. Lyfter på allt som går att lyfta på, leta på möjliga och omöjliga ställen, sliter sitt hår, förbannar hela världen (mest min) och fattar absolut ingenting.

Nu undrar ni säkert vad det är jag flippat ur på? Nähä, inte det, men jag berättar i alla fall. Ett par solgula gardinlängder. Upphittade och borttappade.

Letade lite förstrött nån månad innan flytten, tänkte att de kanske skulle passa i nya bostaden. Då jag inte hittade dom räknade jag helt kallt med att jag sålt dom på loppis utan att minnas(?) det.

Döm om min förvåning när Knasterfaster bar ner en låda från vinden, och där låg dom! Plockade undan dom och hade dom synliga hela dagen, de skulle inte får försvinna igen. Minns(?) att jag tog ner dom till bilen, vi åkte hem och jag la dem på ett säkert och synligt ställe. Nu råkade det stället vara så säkert att ingen sett dom sedan dess, fast dom är lysande solgula.

Hur kan man tappa bort saker hela tiden? Eller tappa bort och tappa bort, inte komma ihåg det där braiga stället. Var snälla och säg att ni är fler som gör likadant och berätta gärna också var gardinjävlarnaerna ligger.

10 kommentarer:

Rut-Knut-Tjut sa...

Ja! *räcker upp handen* Jag tappar bort saker hela tiden, skyller på mannen och sen hittar jag de på det där fin fina stället jag lagt de på. Kan göra mig galen. Jag hatar att leta saker.

Ezter sa...

Ja jag gör likadant. Just idag, Mellan har fått tre brev från sitt fackförbund. Två av dem i förra veckan eller så. Ett var en räkning jag betalade. Det andra avsåg autogiro. Idag kom en ny räkning. Jag scannar och skickar båda till henne på mailen. Då vill hon se autogiro-brevet. Det finns inte i hela j-la huset!!! Jag kan ju inte ha kastat det???
Hoppas du hittar dina gardiner! Jag tror ibland det bor en ful f-n hos oss alla, som tjyvar saker bara för man ska bli knäpp!

Jess sa...

Du får helt enkelt anlita Knasterfaster igen!

Anki sa...

Jag tycker du drömmer om var de finns i natt!
Kanske ligger mina svarta läsglasögon där också?! :-)

KRAM OCH SOV GOTT VÄNNEN!

Anonym sa...

Du verkar ha samma problem som jag har men jag kallar det disträ, låter liksom bättre...

Mässkalle

Gafflan sa...

Nu har jag tänkt skitlänge men kan inte "se" dina gardiner någonstans. Tyvärr lider jag av samma åkomma. Minnet är inte eller rättare sagt finns inte. ;D
Pöss

Malla sa...

vet du, du borde skriva ner allt du gör och allt du sätter på olika ställen, här på bloggen. Kanske vi kan hjälpa dig minnas då :)
kramen

Tjillevippmorsan sa...

Såklart att du har kompisar i att inte minnas- jag har en silverfisk där upp i skallen och han är allt som oftast bortrest på solsemester. Den jäkeln..
Hoppas att du hittar de solgula!

Åsa Hellberg sa...

Jadå, jag är precis likadan. Jag har letat mig sönder och samman efter en matta på två gånger tre meter. Den går helt enkelt inte att tappa bort ...

Shamrock sa...

men var de inte med i det som vi bar ner till källaren?