måndag 7 november 2011

Fru Venus goes flyttfirma.

Efter en minuts FB konversation med Anki igår kväll bestämdes det att jag ska köra flyttbil i mellandagarna från Tyresö till Smögen. Nu har jag sovit på saken och konstaterat att det är en mycket bra idé. Jag har full (?) koll på Smögen efter sommaren, men var sjutton ligger Tyresö? Gärna i närheten av Norrtälje om nån kan fixa det.

Jag hoppas hon har fixat en stor bil då jag har lastbilskort och bara älskar att köra bil. Sen hoppas jag också att de vänner jag har åt det hållet har tid att ta hand om träffa mig när jag en gång är där. Singelmamman ska bli tillfrågad att bli kartläsare (?) då jag med min syn ser skyltarna lite i senaste laget. Gud vad det ska bli kul!

11 kommentarer:

Shamrock sa...

Jag har förhoppningsvis tid att träffa dig. Jobbar iofs alla mellandagarna men är ändå i sthlm-området. Och Tyresö är mer mot mitt håll än vad Norrtälje är

Sus sa...

Men det är ju strålande! Vad roligt! Jag har inte varit på Bästkusten på vintern, men något säger mig att det nästan är lika fantastiskt då som på sommaren.

Realisten sa...

Du är rolig och underbar, så är det bara. :)

Renée sa...

Din syn låter något dålig, glasögon? Eller? Låter iallafall som om ni kommer att få jäkligt skoj! KRAM

Märta sa...

En äkta roadtrip!! Låter spektakulärt skoj! Och vilken utomordentligt fin människa du är som raskt ställer upp och kör Anki och flyttlasset till hennes dröm! *krampårej*

Tantaluran sa...

Tyresö? Stackare. Du måste igenom smeten i El Stockholmo för att hamna där. Lycka tilL!

Tant Grön sa...

Då kan du stanna hos mig på hemvägen!

Snäckskalsdalen. sa...

Nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej,nej ------- jag mailar dig!
Det är ta mig tusan inte sant.

Ellen sa...

Åh. En ambilerande flytttkvinna. Deluxearrangemang å det grövsta.

Anki sa...

Jag älskar dig!!!
Så mycket att jag faktiskt seriöst ska försöka flytta Tyresö lite närmare Norrtälje för din skull!! :-D

KRAM!

Malde sa...

Om du ska från Tyresö till Smögen passerar du nog hemma hos mig efter mellan 30-60 minuter, beroende på trafik och väglag. Fika eller mat? I alla fall om jag är ledig då :-)