söndag 6 november 2011

Date

Mannen fick tidigt på eftermiddagen för sig att vi skulle snabba på med vinterrustandet på stugan och åka hem till stan för att gå på date.

Sagt och gjort, vi lurade in två skitsura kissor, packade bilen, åkte de tjugo minuterna in till stan, tog en snabb dusch, lämnade pizzapengar åt tonåringarna och gick sen på bio. Tintin blev Mannens premiär i vår nyöppnade och nyrenoverade bio. Det var en klart underhållande stund och efter det gick vi på lokal för att inta middag i skenet av levande ljus. Jag kan tyvärr inte tala om vilken lokal för vi har lurat intalat tonåringarna att vi delade på en pizza på samma lilla pizzeria där de hämtade sin.....

Mannen i mitt liv har sina ljusa stunder och de här var en av dem. Mariehamn är inte en stor stad, tvärtom, men när jag bor så centralt som jag gör nu känns alla kulturella och kulinariska tillfällen extra nära enligt Mannen, och inte mig emot. Nu droppa ögon, varva ner och hoppas på att det blir en hel veckas jobb nästa vecka, inga fler sjukdomar!

8 kommentarer:

Jess sa...

Mysigt!

Osloskånskan sa...

Najs!

Shamrock sa...

nej bort med alla sjukdomar... Mysigt med bio och middag (jag vill oxå se Tintin)

Helena sa...

Men lite boink-boink blir det väl innan läggdags?! Varför annars bio och middag?? ;)

Malla sa...

men så mysigt :)

Åsa Hellberg sa...

Det lät som en skön kväll.

Kapten Haddock sa...

Krökaren kapten Haddock var väl bra? Önskar man kunde använda en sextant som han gör i filmen.

Singelmamman sa...

Lyxig söndag! Härligt. Håller tummarna för sjukdomsfria veckor framöver! Sov gott.