måndag 28 november 2011

Ja ja, jag vet att jag tjatar, men

har ni inte läst Harlan Coben så gör det! Denna författare är så bra!


Jag hittade en av hans böcker av en händelse och det måste vara en av mina lyckodagar! Det finns ingen, alltså ingen, som kan fånga en läsare redan på första sidan så som Harlan gör. Det finns inte en död minut i hans böcker, de går hela tiden framåt utan att vara stressiga, utan en massa mord i parti och minut. Istället fångas du av både de goda och de onda och verkligen känner med alla karaktärer. Hans böcker är thrillers när de är som allra bäst! Jag har läst alla hans böcker och vänjer mig aldrig vid det som kommer på dom sista sidorna, svängningen som händelsen tar när du tror att det är slut är alltid lika överraskande och så jävla bra!


Just läst hans senaste, "För evigt dömd", och han höll mig fången till boken var slut och överraskade mig så på slutet att jag läste det sista stycket högt för mig själv :-)) Läs mina vänner, läs och njut! De finns på Adlibris som pocket. Nu!

6 kommentarer:

Singelmamman sa...

Ok, jag kanske ska överraska mig med en av hans böcker i julklapp. Vilken ska jag börja med? Eller spelar det inte någon roll?

Fru Venus sa...

Spelar ingen roll, alla är fristående :-) Du får låna dom av mig!

Gökboet sa...

Den författaren vill jag ju inte missa och ställer samma frågor som Singelmamman!?

Malla sa...

Jamen hej hopp, jag har inte ens hunnit svara på ditt maaaail!! Sorry! Jag har 10 böcker som väntar på mig, 5 böcker p önskelistan och SEN ska jag testa en av hans :)
Tack för tipset!
Kram

Gökboet sa...

Tack för påhälsningen och svar!

Fru Gårman sa...

Men herreguu vilken blekfis tänkte jag, sen såg jag att det var svartvitt. :D