torsdag 17 november 2011

När jag blir stor...

...ska jag bara bo ute på stugan. Simma, läsa, sova, skriva, äta choklad, ost och rotsakschips, dricka rabarbervin, juice, te och Sommersby cider. Jag ska aldrig klä på mig utan knata runt i nattsärk alla dagar, simma näck och sova under bar himmel ibland. Se på filmer och måla akvareller (länge sen sist), lyssna på musik och tystnaden.

Vad ska ni göra när ni blir stora?

7 kommentarer:

Ezter sa...

Jag vill va med dig då! Är det ok, eller? Iallafall vill jag göra ungefär samma saker, men kanske på mitt eget Smultronställe!

Monica sa...

Jag "köper" hela paketet!
Var rädd om dig vännen! Vink, vink och kram.

My Myself and I sa...

Sitta o skriva hela dagarna :)

Elle sa...

När jag blir stor är jag fortfarande 29, har en trevlig man vid min sida som skämmer bort mig med allt från att snickra till att laga mat. Vi har en stuga nära havet, promenerar mycket när jag inte sitter och skriver nästa bestseller. Jag reser ofta och träffar alla goda vänner jag lärt känna genom bloggen. Kanske tar jag hand om mina små gulliga barnbarn ibland...fast det kan ju bli svår - eftersom jag bara är 29...typ.

Renée sa...

Jag önskade mig så mycket som inte längre går att genomföra men ett litet hus kanske går att ordna en vacker dag? Fast jag får nog hitta en karl först eller vinna några miljoner innan det är genomförbart. Sedan vill jag gärna åka till Kina...

Ulrika sa...

Gud vad härligt det lät.
När jag blir stor ska jag gå i pyjamasbyxor hela dagarna (köpte fina flanellisar härom veckan), jag skulle inte ha några måsten, anställa en hemhjälp som fick fixa allt hemmajobb mäpan jag ligger och latar mig i solstolen.

Jag skulle också ha fint sommarväder hela tiden när jag blir stor.
Sånt här grått fuktigt skitväder går helt bort!

Shamrock sa...

Jag ska hälsa på hos dig så ofta jag kan