tisdag 22 november 2011

Nej nu jävlar har det gått för långt!

Jag vet att de flesta av er tror att dessa evighetsdrömmar tillkommit den senaste tiden pga en massa jobbiga händelser, men nej. I drygt tjugo år har jag haft knäppa långfilmsdrömmar, men inatt tog nog priset!

Varning!

Jag drömde att jag hade på gång med Leif GW Persson (Mannens favorit) och när det skulle bära till (vi skulle pippa alltså!?) så visade det sig att hans pick var precis platt och rund, i storlek med en mindre pannkaka! För att det alls skulle bli nånting (herregud) så vek jag ihop den i fyra små trekanter, ni vet, som man gör med pannkakor, men det funkade inte.

I morse var jag tacksam att Totsie väckte mig genom att tassa ner en lykta från byrån. Sen vågade jag inte somna om. Herregud, jag tror jag behöver hjälp. Eller så behöver han, GW.

11 kommentarer:

Fröken Hulda sa...

Du kanske drömmer sanndrömmar?

stort och smått sa...

Hahahahahaha!!!!

Ellen sa...

Ha ha ha haaaaaaaaaaaa. MEN FRU VENUS. Vad är det du drömmer??!!

Jag älskar Leif GW. Han är typ en dröm-man. Alltså inte i dröm-man som jag vill ligga med utan en dröm-man i form av sällskap. Han är ljuvlig. Rakt av.

Men nu vet jag inte längre...pannkaksLeif. Det namnet är INTE klädsamt. På något vis.

Ezter sa...

GW...hihi, nä du, du behöver inte hjälp, du får ju all hjälp du behöver på nätterna!!! Men varför rullade du inte ihop "pannkakan", det hade kanske funkat bättre!

Fru Gårman sa...

Hahaha... pannkakspitt!

desperat hemmafru sa...

*asgarv* Vad fasen är det som pågår där inne??? I huvudet alltså...

Åsa Hellberg sa...

Hahaha

Helena sa...

*asgarvar så jag skrämmer hunden*

Shamrock sa...

haha

Tankar vid midnatt sa...

Gud så kul!!!

Susjos sa...

Vilka drömmar..fniss!