onsdag 16 november 2011

Reklamation:

Jag vill härmed reklamera min kropp och byta till en annan. Denna kropp som jag släpar runt på är inte den jag hade för 10 - 15 år sedan. Någon eller något(?) måste ha bytt ut den nån gång när jag inte märkte det. Min kropp var hyfsat smal, stark som sjutton, alltid frisk och utan skägg, på nästan alla ställen.

Nu har den långt, risigt och grått skägg högst upp, små korta svarta eller kritvita skäggstrån mellan näsan och dubbelhakan. Nån enstaka grå lock(?) på de vetepåsar som tidigare kallades liljekullar toppade av smultron. Kvastborst växer och frodas under armarna. Bermudatriangeln har till skillnad mot andra avverkade ställen i sydamerika växt ut till en kolossal regnskog. Från knäna och neråt finns en livslevande gråsvart spikmatta. Som pricken över i:et ståtar stortårna med varsin liten fläta.

Jag tänker inte gå in någe närmare på allt det som hänger och dänger som en massa överjäst deg med för lite mjöl, det är inte det jag retar mig på mest. Inte heller bristen på syn eller hörsel, utan dom vanliga(?) krämporna som formligen väller över mig mest hela tiden.

Inom sex veckor har jag varit förkyld, fått luftrören rökskadade, inflammation i ögonen och när jag trodde att det börjar ordna upp sig, då knackar nästa förkylning på dörren! Nej förresten, inte knackar på, utan bara rusar på en och kryper in i kroppen. Efter en sömnlös täppt-i-näsan-samtidigt-som-snoret-rinner natt har jag jobbat med feber, sjuk näsa och kroppsvärken från helvetet. Sa jag att det växer en klump i halsen?

Nu vill jag ha en ny kropp, en kropp som hålls frisk! Det är bara det lilla jag vill ha, en kropp som inte hakar på allt som "går". Nej, just ja, jag vill gärna ha ett helt arsel också (fast chefen tyckte att det kanske inte skulle vara riktigt helt, en skåra och ett litet hål kanske vore bra). När jag tänker efter vore det bra med lite nytt minne också, höll ju på att glömma bort att arselbedövningen släpper när som helst.......*suck*

Jag är trött, jag har varmt, jag har ont, jag har kallt, jag är gnällig, jag har sårig näsa och svidig hals. Jag går och lägger mig, men väck mig gärna om ni känner till nån som säljer nya kroppar. Gärna i storlek 38. Hårlös.

15 kommentarer:

Shamrock sa...

Hittar du någon så är jag oxå intresserad

Ezter sa...

Krya på dig! Min kropp är inte bättre än din, så inte lönt vi byter ;)

Petra sa...

Skulle gärna vilja byta till någon yngre jag också.

Pillargontanten sa...

Same, same but different :)
Fast jag är iofs inte förkyld.....
Om man inte räknar in lite lätt rökhosta i det :)

Vi tycker om dig ändå :))
Kram!

Osloskånskan sa...

En epilator fixar ett av problemen.
God bedring! (sa hon hurtigt)

Gro sa...

Det er forkjølelses tid i Norge også! Jeg har den andre på 3 uker, kjenner igjen alle symptomer om det er noen trøst:-) Hos oss er det også en smittsom lungebetennelse som herjer......
Jeg ønsker deg god bedring, legg deg under dyna og synes litt synd på deg sjøl, det hjelper litt:-)
Det er dårlig med nye kropper i Norge, det eneste jeg har hørt om er nye pupper:-)

Tant Grön sa...

Vill också byta kropp. Om du lyckas med ditt kroppsbyte, se till att behålla din själ bara. Den är fin.

stort och smått sa...

Elände. När förkylningarna avlöser varandra och gör en ful... hatar det!

Anonym sa...

Jag säger, sträck ut armarna rakt ut från sidorna och gå ut och skrik rätt ut, HELLO WORLD; HERE I COME!!! Efter det kommer det att kännas lättare, jag lovar ;) Kram!

Fröken Hulda sa...

Förlåt, förlåt men jag vrider mig i skrattkramper. Du beskriver MIG. Hur kan du veta hur jag ser ut??

Helena sa...

Du har iaf ursnygga ben!! :)

Helena sa...

Utan celluliter!!!

Singelmamman sa...

Kan man inte byta lite smådelar? Och Helena har rätt, snyggare ben får du leta efter. Om det är till någon tröst så är min rygg just nu en kopia av ett överfinnigt tonårsansikte. Jag tror aldrig jag har sett så många finnar på en och samma gång.

Madlar sa...

Jag kan acceptera hårstrån, tantfläsk o rynkor men en kropp som fysiskt inte fungerar är bara skit. Att komma fram till punkten att det känns någorlunda ok har varit lång o attans besvärlig. Men att helt acceptera? Det kommer jag aldrig att göra.

Jenni sa...

Äsch...lite hår på benen är väl bra?

Långkalsonger på rot...typ!?

ha de gott och ta det lugnt med "raken"!
Kram, Jenny