onsdag 16 november 2011

Chefen

Igår var jag på kurs/föreläsning med chefen.
Min chef är en glad prick och har samma humor som jag, så jag har absolut inget emot att tillbringa en eftermiddag på skolbänken tillsammans med henne. Extra bra känns det att hon lyssnar på mig och förstår situationer jag berättar om och försöker åtgärda eventuella problem.

Hurdant förhållande har du till din chef?

Är det en bajskänga eller en rättvis och trevlig person?

14 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Jag är min egen chef och jag är supersnäll mot mig själv:)

Monica sa...

Tänk så bra jag har det: jag är själv min egen chef...*fniss*...
Var rädd om Dig nu kära Fru Venus.
Puss i pannan och en varm kram från mig.

Vero sa...

Har en bra chef, men han är dock inget bra chefsämne. Alltså, han är bra som person, men kan inte ta konflikter mm. Så någon chef är han inte. Men en bra person.

Snäckskalsdalen. sa...

Jag har ingen chef......eller jo, det har jag ju, men den är såpass listig att jag vanligtvis inte förstår att den är min chef.....skit också, jag går jämt på det. Men den är ganska hygglig. Fast nu ville den att jag skulle gå med ut på hundpromenad för solen skiner, men jag har annat för mig och då säger den bara: uhhuuummm.....Det är lite lurigt för då vet jag inte om jag har mitt arbete kvar sedan, det kan liksom tydas hur som helst. Ja, du har ju träffat min chef så du vet hur den är!
Kramar stora som hus!

desperat hemmafru sa...

Jag har haft en kanonbra chef de senaste åren. Men bra chefer räcker inte alltid. Tyvärr. Man måste få utvecklas vidare och kunna försörja sig också.

Fröken Hulda sa...

Bra relation
Lite väl flat
Vet inte vad lönesamtal är
Borde delegera mer - hinner inte det hon lovar
FÖR snäll... passar inte en chef

Malla sa...

Jag har bytt chef nyss så jag vet inte. Igår var jag ledsen av olika anledningar men jag redde ut det tillsamamsn med den det behövdes och idag känns det bra igen :) Så, jag kan prata med de som är över mig på jobbet och det är alltid bra :)

Anonym sa...

Min chef är en bajskänga som aldrig provat på "verkliga livet"...

Tantaluran sa...

Min chef är BÄST!

Ezter sa...

Jag har en kanonbra chef :)

Tina sa...

Jag har 4 ordinarie chefer och 2 vikarierande, varav 2 alltid är på plats. Och bland dom finns det både bra och bajs.... ;o)) Behändigt kan tänkas, men jobbigt ibland, särskilt om 2 bajs är där på samma gång....

Shamrock sa...

För tillfället en bajskänga. Får en ny snart och hoppas att den är bra

Malde sa...

Min chef är bäst! Hur bra som helst under vårt tunga första år. Det behövdes.

Sus sa...

Min chef?

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hon är ett skämt.