onsdag 21 december 2011

Lite onsdagsmorgongnäll dårå.

Man skulle ha kunnat inbilla sig att medan jag var till huvudstaden för att få denna smäckra lekamen i skick, skulle resten av familjen fixat hemmet i toppskick, eller hur? Har påven snygga ben? Nej, just det, nej.

Diskmaskinen har inte varit igång, sopor, kompost och återvinning svämmade över i köket, kylskåpet svämmade över av rester och fisken jag skar upp åt kissorna i söndags kväll mötte mig i hallen, simmandes i.....ja, nåt, och när jag frågade varför min nytvättade duschhanduk låg i tvättkorgen svarade tre brödhål och en fågelholk: "Gööör den?"

6 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Snacka om att vara oumbärlig:)

Singelmamman sa...

Inte ok! Inte alls. Hör ni det, familjen Venus, skärpning. Gör om, gör rätt och framför allt; GÖR NÅGOT!

*** Snigel sa...

Du minns väl djungelordspråken? "När Fantomen rör sig står blixten stilla" kan enkelt översättas med "När Fru Venus är borta tar ingen ut soporna".

Det hjälper inte att bo ensam, heller. Jag vet inte vem som drar fram disk, tidningar, kläder, etc och lämnar överallt hos mig. Katterna svär på att de är oskyldiga, och så länge de inte utvecklat tummar tror jag på dem.

Petra sa...

Och där rök deras julklappar hoppas jag.

Snäckskalsdalen. sa...

Hmmmm....nu kanske jag blir lynchad, men jag tror det är vårt/kvinnornas eget fel att man kommer hem till kaos, vi skämmer bort dom. Jag tror det är så. Vi ska nog ta och rusta ner och av så sakteliga och säga att nu är det er tur, sen blir det nog lite is och så i alla fall, men det är lite restskit som man får ta.....säger jag som inte står ut att titta på vår gran därför att några kulor sitter "fel"......jajaja.....
Kramar

Tankar vid midnatt sa...

Vägra komma hem nästa gång om de inte har städat! Det har jag gjort med fullgott resultat!