onsdag 21 december 2011

Önskelista till tomten.

Jag vet att jag är sent ute, men det är inte några storheter jag är ute efter, bara lite vardagsgrejer i all enkelhet;

* Jag vill ha astmamedicin som kryper ner i luftrören det första det gör på morgonen när jag gäspar, samt det sista jag gör när jag tar nattgäspen. Då behöver jag inte komma ihåg bry mig om alla inhalatorer. Tack.

* Jag skulle vara glad om jag fick en spegel som sitter på glasögonen som gör att jag ser om jag knyter skorna rätt. Det sitter.......en stor grej i vägen så jag räcks inte ser inte dit ner. Sa jag att jag behöver nya glasögon också, som jag kan fästa spegeln i?

* En ny osthyvel, en Hackman med svart plastskaft skulle sitta bra. Är det "Ta två och betala för en" som gäller går det också bra.

* Jag önskar mig också en speciell orgasm, en sån där som man fick de första veckorna tillsammans med en ny stjärna. Kanske inte alla gånger, men nån gång i veckan i alla fall. Får du problem med det är det helt okey om du ger mig lite mer energi. Eller så kan du ju ta ett snack med tomtemor, hon kanske har bättre koll på sånt.

* Jag önskar också att du förvandlar mitt traktordäck och mitt gäddhäng till minne. Nu pratar jag inte minne i nån pinne, utan minne till min hjärna. Nån har stulit mitt medan jag sov. Kanske det minnet också råkar komma ihåg att jag har en högskoleexamen från nåt fint ställe.

* Till sist önskar jag mig en almanacka/dagbok för 2012. En röd med brett mellan raderna och en vecka för varje uppslag. Det gör inget om allt viktigt redan är iskrivet och förvarnar mig om döttrarnas PMS-månaderveckor.

Du ser, lätt som en plätt!

PS. En längre julhelg skulle inte heller vara helt fel.

5 kommentarer:

Petra sa...

Hahaha! Tror nog tomten fixar allt på listan.
Kramen

Anki sa...

Underbara människa!! :-D

Jag kopierar valda delar av din önskelista! ;-)

Största kramen!

Fru Gårman sa...

Fyran kan jag inte hjälpa till med tyvärr, jag behåller dem gärna själv (när de väl kommer)

Singelmamman sa...

Jag kan lägga till en stadig och hög inkomst. Räcker så.

Malla sa...

hahaha I loooove you :D