lördag 7 januari 2012

Tonåring igen?

Undrar om jag blivit tonåring igen? Blev väckt kl. 11. Alldeles för tidigt om ni frågar mig. Sena nätter har det blivit ett par kvällar då jag suttit som klistrad framför TV:n för att se gamla filmer med Tom Cruise. Nu kommer säkert de flesta av er att börja bläa och bua och skaka på huvudet, men jeezez cruise vad han var/är snygg! När han ler lite snett så där som han gör, då sitter jag med min skäggiga haka/hals och hamsterkinder i mitt randiga Marimekko nattlinne och ler tillbaka. Mums! Tror jag måste se Top Gun för sjuttioelfte gången idag.

Förresten, jag är nog kärring ändå. Vi har två cm snö och två grader kallt. Det räcker, nu är det vinter i min värld. Inte mer. Jag vill inte förfrysa vårtorna och snubbla i snövallar och bryta lårbenshalsen och sånt.

Nu säger Mannen att jag ska sätta fart. Det ska handlas, hälsas på hans föräldrar och bytas felköpta dammsugarpåsar. Visst lever jag ett spännande och glammigt liv med min yngre kärlek. Wow.

12 kommentarer:

My Myself and I sa...

Ja visst är han snygg :D

Chrissan sa...

Men du. Vårtor kan försvinna med hjälp av en frysmetod, så satsa på en förfrysning du.;)

Susanne sa...

Tom Cruise - Mums!!!!!

Åsa Hellberg sa...

Jag vet att jag blev besviken första gången jag såg Cruise, just i Top Gun. Jag tyckte inte alls att han var snygg ... första halvtimman:)

Anki sa...

Ja du din Cougar!! :-D
Ha så spännande och härligt i dag med Hunken (din yngre kärlek alltså)!

KRAM!

Maria sa...

Det är inte alla som lever med en yngre man ;)
Bara till att njuta :)

Ha en skön lördag !
Kramar Maria

Fröken Hulda sa...

Frågan är VILKA vårtor det är du syftar på? Å Cruise ÄR snygg i dom där filmerna. Jag låg själv å dreglade i soffan igår.... å det berodde INTE på att jag har så ont i halsen att jag har svårt att svälja saliven

Lena sa...

Jag är helt såld jag med! Vilken utsikt när han är med på teven!!!

Singelmamman sa...

Väldigt spännande och glammigt liv. Själv ska jag handla köttfärs och göra en köttfärslimpa, som jag ska ta med till mamma och styvfar imorgon. Så slipper jag ha dem här. Men ikväll glammar jag till det lite igen, med tjejträff. Då tänker jag på dig extra, att du borde varit med här ikväll igen. Kram

Ulrika sa...

Glam är bara förnamnet.
Själv har jag torkat diskbänken, räddat en fink och wordfeudat.

Också glammigt så det förslår.
Tom Cruise är skitsnygg. Synd bara att han är så kort. Fast det kan man nog överse med, ifall han skulle kasta sina blickar på underbart snygga, sexiga och trimmade jag ;)

Snäckskalsdalen. sa...

Nämen, snälla, jaja, du får så gärna behålla Cruise för dig själv. Om jag uttrycker mig milt, så har jag svårt för det där flinet och mycket mer än så är det ju inte, det är Cruise, ett stort flin och inget annat. Dessutom ett förargligt flin.....har jag uttryckt mig klart och redigt?
Nu till våra glamliv.....Kramar

Moj sa...

Cruise är såååå snygg!!!!!!!!!

Moj