onsdag 8 februari 2012

Sexy Venus?

Fast jag är rund som en tunna så vill jag ändå känna mig sexig och attraktiv mellan varven (läs söndag morgon i sängen med mannen), och ibland försöker jag göra något åt det. När jag tänker efter är en nyvaken Venus ett ganska hopplöst projekt. Men, sexiga underkläder är inget som mannen ser, det faller bort direkt, likadant med friseringar här och där (ja, den på huvudet har han lite åsikter om ibland...). Men hur svårt är det inte att försöka ligga sexigt, prata förföriskt och röra sig smidigt när man är rädd för att sängen ska braka och jag få sendrag i nästan alla rörliga delar i kroppen?


Nej, jag tror mera att jag ser ut som en sumobrottare som försöker antasta en vanlig hygglig karl! Har ni sett en sumobrottare röra sig smidigt och ligga sexigt? Trodde inte det heller. När man sen ligger där och vill vara kärleksfull och het på en och samma gång, ja då känner man att man har förhårdnader på stortårna och är rädd att de ska skrapa sönder mannens ben. Sen känner jag att det hårda, svarta skäggstrået på hakan har växt ut igen. Jättesexigt. Mitt i allt så börjar magen arbeta och man är osäker på om det är en tystlåten smygare, och man eventuellt kan ligga kvar och låtsas som ingenting, eller om det är en brakare som väcker grannarna i huset bredvid. För att ta det säkra före det osäkra så rusar man upp på toa, tar pincetten med sig (ni vet, kvinnor kan göra två saker samtidigt-grejen) och när man kommer tillbaka har mannen börjat med frukosten. Just då, känner man sig inte varken sexig eller smidig. Men lite hungrig.

9 kommentarer:

Ulrika sa...

Du är för underbar!!

Gud så sant det är ;)
Så jäkla sant.

Sexig som ett runt rivjärn ungefär, så känner jag mig..

Baronessan sa...

Ja, det är fan inte lätt att vara kvinna. Som tur är för mig så börjar Gubbe se lite illa :D

Fröken Hulda sa...

Förmågan att röra sig sexigt och ha behåring lite här och var är EN av anledningarna till att jag är singel sedan ett par år... eller så. Finns flera anledningar men de är så ledsamma så de skriver jag inte om. Idag ska jag försöka klättra och vara glad :)

Kram!!

My Myself and I sa...

Testat havregrynsgröt i strumpan - som My?? :)

Helena sa...

Åh, jag bara älskar igenkänningen i dina inlägg. :)

Monica sa...

Du är underbar! Vad vore livet utan Fru Venus? Tack snälla för att du förgyller min Dag!
Kram varm och ärlig från mig.

Märta sa...

Hihihi! Men frukost är gott det med! :D

Malde sa...

Du är för underbar! Maken håller med! Vad vore livet utan Fru Venus? Rätt mycket gråare i alla fall.

Lena sa...

Ha ha! Du är för himla kul alltså! :)