tisdag 3 april 2012

Va fan....

Tänkte returnera tantbehån och ett par ljuslyktor idag. Totsie tänkte annorlunda.


Tydligen gillar hon inte bara att tugga på viktiga papper och biljetter, utan även kartonger *suck* som jag ska returnera Iittala ljuslyktor (fel färg och inte rabatten de lovade) och bautabehå i. Tänkte beställa sportbehån på nytt, eller........ kanske det här är ett tecken? Tant Venus ska sitta hemma med sin göreslösa taliban?

6 kommentarer:

Fia FIT sa...

Oooops!

Fick lov att titta in till dig för jag ser ditt namn ÖVERALLT! Hos alla bloggare vars bloggar jag läser. Och jag skrattade högt åt ditt inlägg om "Du börjar bli tjock".

Anonym sa...

Tycker du skall skaffa dig hund!!!!

Mässkalle

Sus sa...

Dina katter är ju hopplösa! Och urfina =)

Nica sa...

Vad har du för huliganer. Fast du? De är inte ute dagligdags, va? Förstår om du tvekar utan möjlighet till att gå ut och in, och med trafik. Kanske får ni låsa in/ta bort allt under vinterhalvåret :) - PS. Känner katter som lyckades riva ut alla främmande underkläder ur en byrå, lägga dom i hallen, putta ut allt ur ett skafferi ner på köksgolvet (trots hakar på dörrarna) - klösa sönder soppåsarna och sprida ut dom glatt över en hel lägenhet, samt gömma sig mellan byrålådorna - så att man trodde sig ha tappat bort en katt på 23 kvm! Dom kan, dom små liven. Katter gör att man aldrig har tråkigt. (och gör att man blir gaaaalen!)
Kram

Singelmamman sa...

*skakar på huvudet*

Snäckskalsdalen. sa...

Ja men vad är det med den lilla pissen! Jösses vad hon äter och gnager. Men hon är ju så söt...

Jag trodde också jag hörde fel när kvinnan skulle köpa nya bustamente för pengarna hon skulle få om karl'n gick ner i vikt - vad är det som händer ute i världen, vad är det med oss människor....

Puuh!

Nattkramar