söndag 20 maj 2012

Avsked....och en ny dag

Tidig morgon, en lätt och lättsam frukost för mina vänner medan jag försöker svälja klumpen i halsen och inte visa hur ensamt det kommer att bli när de reser. Att i maj försöka tänka att det inte är så långt till nästa maj gör det inte lättare för tårarna att hållas inne.

Trots att jag är trött (skitastma) kommer det att kännas så tomt. Att motionerna magmusklerna genom att konstant skratta är världens bästa träning - även för själen. Jag är så glad att jag träffat dessa vänner.

Efter ännu en sväng via sängen och sovmorgon på nytt blir det en slappardag nere på venusberget i solen, en skvätt vin även idag för att inte chocka kroppen, och sen ska jag plantera min födelsedagsrhododendron :-)

4 kommentarer:

Kvinna i medelålderns tid sa...

Känner igen det där med tomheten som kommer när bästa vännerna lämnar för att inte ses igen på lång tid. Tror ändå att det är en bra gödning för vänskapen och man börjar ju ändå ofta där man slutade när nästa träff kommer. Kram på dig och jag säger skål för här tänker vi inte heller chocka några kroppar :))

Sus sa...

Fast jag är glad att de åker hem. Helt av egoistiska skäl.

Men jag förstår att det blir tomt.

Märta sa...

Läser ikapp och ser att ni haft en tokhärlig helg! Njut av minnena och må bäst!! *kramen* :)

Anonym sa...

Tittade du på bronsmatchen????

Mässkalle som undrar lite försynt