tisdag 5 juni 2012

Gratis är gott!


Kommunen där vi har stugan har världens bästa återvinningsstation! Igår åkte vi dit med gamla kylskåpet, en gammal cykel och en före detta grill. Förutom att det är städat och fint på stationen finns där även ett litet hus där man kan lämna grejer som egentligen inte är sopor; möbler, lampor, spel och mycket annat jox. Idag fanns där ett jättefint dockhus. Mest finns där böcker och VHS filmer. Igår plockade jag med mig fyra filmer (ja, vi har inbyggd VHS i vår TV) och dessa böcker :-) Gratis är gott och jag har många film och lästimmar framför mig.

7 kommentarer:

Malde sa...

Vilken bra återvinningsstation!

Kram

Singelmamman sa...

Vi funderar på att ha någon lokal för liknande här. Ser jag fram emot.

Sus sa...

Perfekt! Jag hittade en jättefin rottingstol i vår sopstation en gång. Barnen fick den och nu har nog pappans exfru den.

Gillar återvinning!

Mammahäxan sa...

Innan jag kommer ska jag ge dig en lista på alla deckare som jag läst och som jag vill ge bort. Vi verkar ha samma smak, men det är kanske någon bok du inte läst.

Susanne sa...

Underbar återvinningstation.

Malde sa...

I närheten av där jag bor finns Bytesboet: http://www.facebook.com/vanja.hiltunen/posts/3738901203706?comment_id=3853904&ref=notif&notif_t=like#!/pages/Bytesboet/195248950519713
Jag brukar lämna saker där, så får andra byta till sig. En sak mot en annan sak.

Malde sa...

Eller enklare, sök på Bytesboet på Facebook