onsdag 13 juni 2012

Konstigt. Vad vet ni om moln?

Har tänkt på en sak. Jodå, tänker mycket där jag ligger på mitt berg.

Nästan varje dag finns det en stor molntuss på samma ställe, just bakom Lillholm, ja så ser det ut härifrån i alla fall fast jag vet att det är mycket längre bort:

Jag veeet, det är samma bild som tidigare idag, men att hitta en bild med moln...

Varför är det just där? På ungefär samma ställe varje dag, om vi har moln alls vill säga.

En annan konstig sak. Jag kan se att skärgårdskommunen rätt fram, och grannkommunen har ett helt molntäcke över sig, men inte vi? Mitt berg är allt som oftast molnfritt och soligt, som ni sett och ser ;-)

Är det kanske Guds sätt att ge mig lite av livets goda? Eller så kanske han bara vill ge mig det där melankoliska eller vad det heter, nån sorts cancerelände. Jag vet inte, men skönt är det. Och konstigt.

5 kommentarer:

Ezter sa...

När jag var barn tillbringade vi somrarna på en ö i Blekinge skärgård. Vi hade alltid fint väder, medan man såg ovädersmoln över fastlandet!

Fröken Hulda sa...

Här vid ostkusten har vi ofta sol även om det inte alltid är så varmt. Tycker du ska passa dig för det där c-eländet (malignt melanom). Det tog livet av min älskade pappa alldeles för tidigt ♥

Marianne sa...

Mystiskt men vad det än beror på så är det fin och du bor på en väldigt vacker plats.

ps.sola med måtta, framför allt mitt på dagen

Anonym sa...

Hahaha Hiss eller diss menar du?
Nää jag tror gud fader vill dig väl och skänker dig all värme du är värd.
.... Nu undrar jag lite över varför det är så satans kallt här?

Elle sa...

Moln "fastnar" eller samlas vid berg och därför regnar det även mer vid vissa ställen. Hos oss ser molnen mer ut som ett vitt täcke...antagligen för att vi inte har mycket sjöar eller hav i närheten.
Det är min teori.