söndag 22 juli 2012

Mysko saker

Hade en dröm på morgonkvisten.
Drömde att jag förlovade mig.
Fick en bred guldring med ett antal stenar infällda, varav det i mitten hade formen av ett hjärta. Ringen var väldigt bred och fruktansvärt mörk och smutsig. Jag fick den just den dagen för att det fanns ett färdigt datum, inte år, ingraverat i den. Ringen var också fem storlekar för stor.

Tolka det ni som kan. Jag väljer att tolka det som att jag kommer att gå ner massor i vikt och mina få ringar kommer att bli för stora :-)

Annars. Underbar solskensmorgon med blå himmel även idag. Men. Nätterna. Svinkalla. Var ut på en pinkrunda klockan halv ett inatt. Fötterna höll på att frysa fast på altangolvet och termometern visade + 7 grader!? 22 juli? Inte undra på att inte havet blir varmare än 18 - 19 grader.

4 kommentarer:

Fröken Hulda sa...

Jag är kass på att tolka drömmar men om du vill och behöver tappa vikt kör jag på din tolkning. Kommer du ihåg datumet så håll det för dig själv. Lätt att känna press annars ;)

Just nu strålande högsommar men som sagt... kvällar o nätter kalla som satan. Var rädd om dig nu/Kram

Camilla sa...

Hahaha...vad man kan drömma konstigt.
Som sagt...VAR ÄR VÄRMEN!!!
Kram!

Anna sa...

Drömmen kan jag inte tolka. Svinkallt här på nätterna också, inte mer än 6,9 plus i natt. Var är sommaren? Jo, den kommer säkert att dyka upp en sväng när jag börjar jobba igen i aug.

Ezter sa...

Din tolkning är bra nog :)
Ja, det är inte varmt, men nästan 20 grader i vattnet? Här är det kanske 11-12!