söndag 22 juli 2012

Orolig...


Zorra mår inte bra. Våra stora lilla panter sprang inte omkull mig klockan sex i morse när jag öppnade altandörren utan hon låg kvar under soffan på altanen - och där ligger hon ännu. Jag får klappa henne men jag försökte lyfta henne, och då hoppade hon ner och lade sig under altanen. Hon kom snart tillbaka, men vill inte äta. Jag ser inga synliga fel på henne men något är definitivt fel. Håll tummarna för att Zorra har en tillfällig svacka som snart går över.

10 kommentarer:

Renée sa...

NEJ!!! Fan att djur inte kan prata, det blir ju så jobbigt när det blir så där... Hoppas hon bara har ätit nån skit som kommer ut som...skit sen!
KRAM på dig!

Mammahäxan sa...

Lilla gullekissen!

Knasterfaster sa...

Getingstucken?

Osloskånskan sa...

Jag håller!

AKF sa...

Tips! Känn igenom hela katten, tassar, tramdynor osv (hon protesterar antagligen men det får man ta). Ömmar hon någonstans kan det dölja ett pyttelitet sår som ändå kan vara djupt där hon kan ha fått en böld eller så. Min ena katt matvägrar vid minsta sår.
AKF

Snäckskalsdalen. sa...

Usch och fy, man blir helt tokorolig. Har du tagit på henne och klämt lite försiktigt över hela kroppen - har sett veterinärerna här göra så för att se om kissen reagerar på något ställe. Dricker hon? Hoppas hon blir bra fort, hon har kanske bara ätit någ äckligt....Stackarn! Krama henne!

livet på landet sa...

Hoppas det bara var en råtta med dålig smak...som kommer ut därbak.
Nuspuzz till Zorra från oss i norr ♥

Realisten sa...

Skrället och jag tänker på Zorra och hoppas att hon snart kryar på sig. Kramar!

Snigel sa...

Ojdå! Inte kul när de små liven inte mår bra. Hoppas det bara är något tillfälligt.

Min madam totalvägrade att komma in eller ens låta sig bli vidrörd under några dagar. Hon satt på bron men reste sig och gick iväg om jag alls försökte peta på henne. Nu har det gått över och hon är normal igen, men visst blir man orolig då de inte är sig själva.

desperat hemmafru sa...

Det är så jobbigt när djuren inte kan tala om för en exakt vad som är fel... Har en "dialog" med min hund mest varenda dag just nu och det jobbiga är att tolka svaren. Suck.