söndag 16 september 2012

Bottennapp!

Av någon anledning har jag aldrig varit riktigt förtjust i syskonen Wahlgren, kan inte riktigt sätta fingret på vad eller varför. Men nu tycker jag i alla fall att syster Pernilla skitit i det blå skåpet, kolla här!

Förutom flera sakfel i texten så var det urklantigt av henne, respektlöst skulle jag säga, och då har hon varit till Åland tidigare. Sedan twittrar hon om lyx och flärd, på Rosella, var satt hon då? Ett riktigt bottennapp!

9 kommentarer:

Fröken Hulda sa...

Ja jisses! Vad säger man... No brain no pain

Märta sa...

Haha, har full förståelse för henne! När vi åkte över till dig blev jag helt stissig över tidsskillnaden och var övertygad om att vi skulle glömma kliva av! :)

Pernilla är en skitgo tjej som P kompat några gånger. Tror inte arrangörerna behöver ta det personligt även om hon brukar vara en smula mer professionell. Hoppas hon klev av färjan nästa gång den anlände Mariehamn!

Mammahäxan sa...

Att du inte gillar Wahlgren beror väl på att du är intelligent.

Shamrock sa...

Låter som killen som flög hem med samma plan som oss som plötsligt reste sig och började plocka ner bagaget och säga till sona kompisar att vi skulle landa snart. Detta trots att kaptenen precis ropat ut att vi flög över Tyskland... Flygvärdinnan fick förklara det här med tidsskillnader för honom.

Men visst vore det bättre om vi hade samma tid

Anne med e sa...

Hon har bloggat om det nu. Det var trots allt snyggt av henne att inte ge upp giget utan faktiskt bli kvar på båten och göra giget senare. :)
http://pernillawahlgren.se/bloggar/pernillas-blogg

Singelmamman sa...

Det finns så många Wahlgrenare i det här landet att jag tappat räkningen på dem.

Osloskånskan sa...

.........?!?!

Fru Venus sa...

Hon har varit till Åland XX antal gånger tidigare och oavsett tidsskillnad borde man märka att färjan i princip står i en glasterminal. Snopet för dom som köpt biljetter och måste sitta där halva natten och vänta.

Marianne sa...

Jag skäms lite att säga det men jag har också "svårt för" P och den ena brorsan.Hur man kan känna så vet jag inte men en vän till mig sa att det hos den personen finns något man ogillar hos sig själv.Fan tro´t så jag lämnar ämnet!Istället ler jag stort när jag läser om din viktresa.Vi är nästan identiska,hehehe ;-)Samma längs (minus en cm)samma vikt,samma Dolly-behag,exakt samma rumpomfång.Nästan samma samma från topp till tå,fniss!Två sjuhelsikes tjusiga kvinns m.a.o Innan jag skriver en hel roman önskar jag dig lycka till och framgång......i snigelfart :-)
Ha det gott :-)