onsdag 19 september 2012

Godsaker

I doftriket alltså. Under de senaste tio åren har jag inte köpt en endaste parfym - fast jag gärna velat. Jag har heller inte varit utan då jag har en syster som i gåva får parfymer (konstant) som inte alls är "hon" men väldigt mycket Venus :-) Dom har jag gått och sprayat med år ut och år in. Ni vet, gratis är gott!

Men nu har jag köpt mig en. Ett riktigt kap via en fin bloggvän. Tanken var att jag skulle ge bort den då jag köpte den odoftad, men så fort jag fått näsan i närheten - MIN!

Fina förpackningen...

Både doft och body lotion...

Naughty Alice, Vivienne Westwood

Doftar så gott! Doftar värme, skratt, godsaker, lyx och fint. Doftar Venus. Inte svalt och fräscht, jag är inte sval och fräsch, nej mera svagt sött. Jag är i dofthimlen! Tack Tinas stuga :-)

4 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Jag är också svag för sött! Tänk att det finns flera. Nu måste jag gå och smygdofta när jag är och handlar nästa gång. :-) Tack för tipset.

Johanna sa...Men den där finingen skulle man ju kunna ha i sin ägo bara för den underbara asken och den fantastiska flaskskapelsens skull! Underbar i sitt utförande trots att doften inte når hit! :)

Shamrock sa...

Åh den ser fin ut. Hoppas att den luktar lika gott som den ser ut att göra

Maja sa...

Flaskan ser ju SÅ snygg ut,
dubbel tur att innehållet doftade gott!