torsdag 13 december 2012

Lucia

Ja, det var ju den dagen idag - Lucia.
Men så bra då, sankta Lucia, go o gla, kexchokla!

Då kom gick det då, säkert fint där ute i snöblasket. Missade/glömde det helt trots att jag i princip bara behöver gå ut på bakgården för att se årets upplaga av Ålands Lucia med hela sitt följe. Det var säkert fint.

Vet ni vad jag fick fram när jag googlade på Lucia och bilder?


Passar mig alldeles ypperligt. Lär ska vara ön St. Lucia. Varför tog jag inte båten till den ön den där dagen i januari 1981? Well well, shit happens. Åålmåost evri däjj.

Annars (jag använder det ordet ofta nu för tiden märker jag) blev kvällen bra. Vännen K kom på middag och vi tjejpratade och planerade ett par timmar. Som sammet i en trött själ.

Nu ska jag ta mig ett par Venustimmar i soffan i min ensamhet. En dryg timme bloggläsande och sedan en timme Revenge med en jävla massa onödig reklam och lite pepparkaksdeg morotsstavar. Sen kommer Mannen hem från Sverigelandet. Vad jag har för planer för vår återförening låter jag vara osagt. Han läser bloggen.

Nä, tjaba då, ses just!

8 kommentarer:

Shamrock sa...

vad skönt med några ensamtimmar i soffan

Ezter sa...

Ensamtimmar i soffan har jag haft ett tag nu :)

Malla sa...

Bara ett dygn ganska precis, julfest :)

Monica sa...

kram kram kram till dig! Du ska veta att jag tänker på dig!
Vink vink.

Susjos sa...

Soffhäng är underbart! Är det jul snart?

Lippe sa...

Den båten kunde jag också ha tagit, om jag tänkt på det ♥

Agneta sa...

Jag skulle kunna tänka mig att åka dit. Helst som vi ska få plusgrader och kanske blötsnö i helgen. Vill ju ha en VIT vinter som gnistrar. Inte en blöt och ful vinter.

Agneta sa...

Jag skulle kunna tänka mig att åka dit. Helst som vi ska få plusgrader och kanske blötsnö i helgen. Vill ju ha en VIT vinter som gnistrar. Inte en blöt och ful vinter.