fredag 14 december 2012

Ordning och reda pengar på fredag

Ah.....lönedag idag :-)

Pjoooff!

Hyra, telefonräkning och bilförsäkring så var den lönen borta :-(

Vissa saker går väldigt fort.
Nu hoppas vi att helgen går låååångsamt.

5 kommentarer:

oumberligating sa...

Ja och lika bra är väl det, huvudsaken är ju att man är frisk som min granne brukar säga varje gång hon pratar med min Fru.

Konstigt nog har denna granne inte tänkt på att hon pratar med en kvinna (alltså Lilla Frun) som ständigt går med en gåbordsrullator utomhus. Snacka om att folk bara ser sin lilla värld!

Ha det Bäst!
Kram och trevlig helg ifrån Oumberlige Peter!

Ting sa...

Hoppas du får en underbar helg nu sötnos!

Ezter sa...

De där pengarna, de räcker aldrig :(

Snäckskalsdalen. sa...

Pengar, huuuuh, ja, har Nisses veterinärräkning liggande här intill mig och han är värd alla pengar i världen, men......tur att han är försäkrad, men en hel vecka (inkl helg) med besök nästan varenda dag och sövningar om och om igen och röntgen....lille Nisse. Igår fick han gå ut lite. Och kom in med en mus som han åt hel (?!?) så nu är han förhoppningsvis på bättringsvägen ordentligt. Om man tänker bort att Leia blev så glad häromdagen att hon ville leka med honom och hoppade jämfota på honom så han skrek i högan sky och sedan haltade på vänster bakben....inte brutet, tror jag, men först trodde vi det. Och igår hade Leia sönder en pulpa på en klo - och det är jobbigt att få att läka. Fler veterinärbesök? Hoppas inte det.

Vi har svinkallt och idag kommer familjen med dom tre små flickorna och är här hela helgen, jättekul tycker jag verkligen, men jag vet att jag avlider lite grand i samma stund dom åker hem. Förstår att mamman inte orkar alltid (hon lider av hjärtsvikt dessutom).

Så har vi det!

Kramar

Singelmamman sa...

Den som säger att pengar inte spelar någon roll har aldrig varit utan pengar.
Jag vill också ha en lång helg. Helst flera i rad.