torsdag 7 februari 2013

Nu gjorde jag det idag igen.

*suck* Vilket är väldigt dumt då gårdagen var ett litet helvete, ett litet rullhelvete.

Undertecknad har ju bara tre par mammuttrosor som går över traktordäcket (läs: är bekväma) och alla tre par befann sig i tvättkorgen igår morse. Usel planering från tvättkorgarnas drottning måste jag säga.

Slet åt mig ett par sprillans trosor som inköptes i augusti då planen om mitt nya liv fortfarande lyste i full kraft. Tanken var att inom någon sketen månad skulle de sitta som en smäck över det nya bildäcket. HA HA HA HA kan vi säga idag då.

Det kändes inte så tokigt när de kom på. Men sen började jag gå. Stort misstag. Jag behöver dock gå ett par hundra meter för att komma på jobb så det var bara att gå. Med förhoppningstrosan som en slinkig rulle just ovanför muffen. Väldigt obekvämt kan jag tala om.

Och idag gjorde jag om det. Vet inte vad jag ska skylla på. Kom på det när jag kommit ut på gågatan. Druuuuuuutt, sa det så låg rullen där nere igen.

Och vad lär vi oss av detta? Jo. Köp mammuttrosor som du kan växa i alternativt använda med hängslen.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahaha! Slinkig rulle ovanför muffen!!! Hahaha, tack för dagens garv!

Ezter sa...

Hu så obehagligt!

Åsa Hellberg sa...

jag älskar mina mammuts!

Rufsemaja sa...

Sloggi Maxi Control is da shit! Håller möjligtvis in lite av fläsket och sitter som gjutna över däcket, ingen risk för muffrullar där inte!

Anonym sa...

kan vi få ett foto tack

kjelle

Fru Fransson sa...

Gud så jag skrattar, tack snälla söta du!

Maria sa...

Du är ju fantastisk :-D