lördag 2 mars 2013

Det här blir väl intressant!

Nu har vi tittat på bilar, letat potatispress, gått igenom antikbutiken, provat ny säng och tittat på/förhandlat om bil, handlat mat (abborrfiléer med kantarellsås idag och moussaka i morgon) och tagit oss hem i sista sekund för nu rasar lilla snöstormen utanför.

Men det var inte det som var det intressanta. Nä. Utan det att jag ska städa köket. Eller börja med köksgolvet, sedan gå-in-garderoben (kattlådan är där) och sedan badrummet. Inte intressant? Vänta bara.

Vi var på Jula igår. Ni vet gubbdagiset med en massa verktyg och annat ointressant tjafs. Okey, jag köpte en kratta till lilla hönsgården. Mannen köpte en stor och en liten sak som tydligen var nödvändiga att ha inför våra projekt på stugan. På väg ut såg han och sa:

"Titta! Där är en sådan där ångmopp som du velat ha i flera år, och till nedsatt pris, ska vi ta den?"

Om vi skulle! Klart som korvspad. Nu roar han sig med kommentarer som att nu måste jag städa också och inte bara titta hur den gör i tv:n, nu kommer vi att få ett rent helvete osv.

Men det blir nog bra bara jag monterat ihop den bara jag kommer igång. För naturligtvis kommer det att gå lika bra som på tv shop, eller hur? För de luras ju inte där, allt de visar är sant och riktigt! Bildbevis kommer.

6 kommentarer:

Helena sa...

Håller du bara ångan uppe så blir det nog rent av bra det där. :D

Nica sa...

INTE äta några kantareller nu!! Lova! (och pusta på - dom lär vara väldans bra dom där)

Ezter sa...

Blir kul att höra hur det blev :)

Hovdamen Yoyce sa...

Klart den e bra om den e medpå tv-shop, de har helt makalösa saker där:-) Ska bli kul att höra resultatet. Då var det ju lite bra med Jula-besöket igår.

desperat hemmafru sa...

Jag är supernyfiken på hur det funkar! Vi har klinkers på två plan av tre och jag kan bara se framför mig hur bra det skulle vara att ha en sådan där tingest. :-)

Shamrock sa...

oj då kan jag låna den av dig så slipper jag köpa en själv