onsdag 10 april 2013

Vi upplever saker så olika. Typ.

Jag har sagt till på jobbet att jag vill ha mer jobb, jag hinner med så mycket mer än de arbetsuppgifter jag blivit tilldelad. (av samma anledning kan jag smygskriva ett inlägg nu)

Två avdelningar tog mig på orden och idag på förmiddagen fick jag två nya uppgifter av engångskaraktär. Båda dessa avdelningschefer förklarade arbetsuppgifterna och sa att det säkert tar hela veckan och kanske en bit in på nästa, men det var helt okey, "för du brukar ju inte göra sådant här".

Klockan 15.50 var jag klar. Gick tillbaka till respektive chef , förklarade vad jag gjort och att jag även fixat till vissa saker för att göra det enklare och mer överskådligt.

Tystnaden har varit total sedan dess. Ska bli intressant att se vad den betyder imorgon och längre fram.

Snart tisdagsmiddag med supergod middag (på lokal), vin, bubbel och babbel.

Jag vet att det är onsdag.

8 kommentarer:

Elle sa...

Haha! Bra, visa dem vad du kan och lite mer! ;-)

Jison sa...

HA! Sånt gillas!
Nu har du nog ställt till det så dom ligger sömnlösa i natt..hehe! du får väl bara säga: - Det blir iiiinte billigt de här!

Jison

Snäckskalsdalen. sa...

Tystnaden kommer att tätna. Bland dina arbetskamrater. Det är fult att vara snabb och flink och duktig, har du inte lärt dig det ännu, kära, kära fru Venus......jag skojar, nej, det gör jag inte, men du vet vad jag menar!
Kramar

Tantaluran sa...

Go woman go!

Hovdamen Yoyce sa...

Jamen hallå!!! Du vill inte komma o jobba hos oss?? Du kanske skulle kunna få vår avdelningen att flyta. Vi behöver dig!

Bra jobbat!!

Sus sa...

Gillar jättemycket!

Singelmamman sa...

Det visste jag väl! Och nu vet cheferna det också. :-)

Ezter sa...

Det blir spännande att höra fortsättningen! Heja dig!