fredag 3 maj 2013

Låååååång....

....fredag idag! Som fjorton påskiga långfredagar var dagen idag. Tog aldrig slut och tuuuuusen saker på jobbet! Klockan tio på förmiddagen trodde jag att klockan var över ett (?) och att jag hade missat min blaskiga smyglunch - men icke. Det i sin tur betydde att jag höll på att hungra ihjäl vid tvåtiden idag och inte tänkte på annat än middag *suck*

Väl hemma på stugan grillade vi tonfisk och lagade en varm "röra" på färskpotatis, sparris, lök, tomat, vitlök, persilja, citron och avocado - mumselimumsgott!


Jag kastade i mig maten, var så hungrig! När jag ändå höll på smackade jag i mig en ½ kaka Fazers blå. Nu är jag mätt, och illamående. Jag förbannar också mitt minne - eller brist på minne - då jag för femte gången glömt Mad Men boxen i stan och tv:n visar skitprogram hela kvällen. Kan man gå och lägga sig kvart över nio en fredag kväll?

4 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Missade du programmet Mer ström åt folket på SVT?! Jag åt inte heller lunch förrän sent, vid 15.30. Lunchen bestod av två små mackor. God knäll!

Baronessan sa...

Har du inte fått tipset Dreamfilm av Snygg-Eva? Gratis på nätet. Men du kanske inte har något internet där på vischan?

Anette Eriksson sa...

Håller med, tv-underhållningen en fredagskväll är inget rafflande! Tittade för första gången på nåt underhållningsprogram på ettan...jisses. Är de speedade hela bunten? Vad de än går på, give me some,,,,fredagskväll...zzzzz

jeanette sandelin sa...

Den röran ser rörande god ut - måste provas:) glad rördag. nej, jag menar LÖRDAG :)