lördag 4 maj 2013

Käftgnäll

När man vaknar kl. 04.40 för att ta värkmedicin och ser att det är grått ute går man och lägger sig igen.

När man vaknar kl. 07.20 för att ta en annan sorts värkmedicin och ser att det är grått ute går man och lägger sig igen.

När man vaknar kl. 09.40 för att solen lyser en i ögonen, då är det dags att stiga upp och ta nästa piller tillsammans med frukosten.

Fy fan vad jag (och min mage) är trött på piller, tandvärk, käkvärk, hålvärk(?) och gnäll. Det går ju inte att äta och tugga som folk heller och snart kan jag inte prata, bara sluddrar :-(  Jag har ringt jouren tre gånger denna vecka och jag ska ta det lugnt och om det mot förmodan fortfarande gör ont på måndag ska jag återkomma.

OM JAG SKA ÅTERKOMMA?

Det kan ni ge er sjutton på. Vi tittar också på alternativ i Budapest (tack Gro) och Tallinn. Funderar på att fixa alla sjuttiotalslagningar en gång för alla, och det har jag bara råd med hemma om jag får det på en 25-årig avbetalningsplan *suck*

Nä, slutgnällt. Nu ska vi sjösätta konservburken och tvätta altantaket.

4 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Men usch då, god bedring och en god nårjeklæm!

Elle sa...

Jag har en kompis som var sjuk i käken i ett år - med feber och mediciner. Hon hade en cysta "under" tanden, vilket inte direkt upptäcktes. Vill inte oroa dig, men om det gör ont i en tand som inte finns längre ligger väl orsaken i käken?
Se för tusan till att de hjälper dig att bli av med värken!!
Kryakram!

Nette Cecilia sa...

Här är också en med dålig käke .Gjorde artroskopi för några år sedan ,då jag bitit i ett äpple så det knakade till ordentligt och efter det fick jag inte upp munnen så jag kunde äta som normalt .Men nu knakar det igen när jag äter så få se hur länge det tar innan det låser sig igen .Hoppas det går bra för dig .Kram Nette

Anne med e sa...

Men fyyy.. kryakram!