lördag 1 juni 2013

Men det var väl själva fan...

  • Kl. 04.02 ringer Mannens telefon. För x antal månader sedan beställde han en laddare(?) från amazon som han inte ar nöjd med. Mailade och klagade. I morse ringde de från Kina och ville att han skulle berätta vad han var missnöjd med!? J***a idioter!
  • Kl. 06.18 vaknade jag av att Totsie "läste" tidning - hon ville ha mat *suck*
  • Kl. 07.00 ringde min telefon - Mannens gamla jobbmobil som jag lånar - och texten sa: Uppdatera valutakurser på intranätet. Hur stänger man av eländet när man inte begriper sig på mobilen?
  • Kl. 07.30 samma procedur igen, valutakurser, stängde ju inte av den på rätt sätt. Åh.......
  • Kl. 07.32 - när Mannen ändå är vaken - hör han att tuppen gal, han vill bli utsläppt! Det blev han. Sedan gal han av glädje(?), eller så var han sur. Jag somnade om, är det sovmorgon så är det.
  • Kl. 10.20 kommer Zorra och buffar. Hon ville ha lite mer mat vilket betydde att hon idag mår bra :-) Igår gjorde hon inte det och vi var väldigt oroliga. Då gav jag upp och steg upp.
Idag är det grått lätt regnväder. Jag har en mastodontdisk som väntar, tipporna ska få stegar och sand och kanske jag stryker draperierna som väntat i två månader på att bli strukna och upphängda.


4 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Hej från sommar och sol! Värme osv.

Har dom kommit nu, hönorna och tuppen! Och heter en av dom Snäckan? Syftandes på vaddå....?

Klart att tuppen gal, tuppar pläga gala!! Tidigt, arla om morgonen. Det är skit man får ta, tror jag.....

Och jag läste om typpor att dom i regel håller sig inom en radie av 100 meter hemifrån.

Och när jag gick till avtagsvägen (du vet stora vägen där man åker till Gafflan och Monica) så såg jag att en bonde har sina lösa på en åker, utan staket, och med stora vägen intill. Dom gick där och pickade så fint i jorden.

Har du en hacka? Jag minns att jag hackade upp mask till dom när jag var ung! Ibland var det nära att jag nackade någon, men det hände aldrig, som tur var!

Mysigt med typpor, jag börjar fundera på det jag också! Det hade passat utmärkt här!

kramar

p.s. vad duktig hon är Guldlock, fast det visste jag redan. d.s.

Anonym sa...

Skall hönorna få gardiner?

Mässkalle

Anki sa...

Var det Mannen som blev utsläppt och gol av glädje?!

Smarta frågor du får på detta inlägg! :-)

Hovdamen sa...

Det är sååå irriterande att bli väckt när man inte vill. Vi hade några jobbiga nätter för ett tag sedan innan vi begrep hur man stängde av allt utom själva ringsignalen.

Kram